Eylulmom Nursl7 ay bende ilk gebeliğimde düşüğüm var mehtapa gitmiştim gerçekten aklı olan mehtapa gitmez
Eylulmom Nursl7 bak bebeğimin kalbi yavaş atıyordu ritim bozukluğu vardı daha kalkmış bana diyor ki renkli ultrason çektir beyin yok ya hastaneme nasıl para kazandırsam diye düşünüyo galiba
Nursl7 @Eylulmom benimde kanamam vardı ultrasonla üstün körü baktı görünmüyor bişey niye geldin ki dedi
Eylulmom Kızlar Anadolu hastanesi 350 yapmış uğraş hanım muayenesi haberiniz olsun randevu almak için aramıştım haberiniz olsun size de yazayım dedim
Seraykg SibelY usg cihazından memnun musunuz acaba aynı hastanede Faruk beye gittim hem ilgisini hem usg cihazını çok yetersiz buldum
SibelY Seraykg ben memnundum zaten kendisi çok iyi bi doktor her konu da açıklayıcı konuşur her sorunuza güler yüzle cevap verir. Faruk beye bende bir kere gittim Hatiçe hanım izindeydi onun için de iyi diyenler var ama Hatcemin yerini kimse tutamaz 😃
Sinemb1406 Eylulmom Merhabalar Yaklaşık 1.5 yıldır avcılar hospital Sadullah yeseviye gidiyorum. Çok memnunum. Aşırı ilgili,sevecen, güleryüzlü bir doktor. Şuan 29 haftalık hamileyim. Çevremdeki kişilere hep tavsiye ediyorum. Araştırabilirsiniz.
Sinemb1406 Eylulmom Benim tamamlayıcı sağlık sigortam var. Sigortadan karşıladığım için net bilmiyorum ancak hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz, ücreti söylüyorlar.