Eylulmom pheobebuffay bir hanım daha yazmış uğraş hanım diye bende ondan alırım büyük ihtimalle randevuyu normal doğumcu mu sezaryancı mı
pheobebuffay Eylulmom 27+3’üm doğum olarak ben normalden yanayım bir sorun çıkmadığı sürece bu zamana kadar da doğum şöyle olur böyle olur demedi ama umarım normalcidir😂 yoksa üzülürüm çünkü ondan memnunum
KLORAKHANIM Eylulmom tabi anadolu hastanelerini ara hemen veriyorlar, bu arada ben sezaryen istedim daha 20 haftalikken beni tatli dille uyardi seni etkileyen her seyden uzaklas ve benimlr pazarlik yapma dedi 🤣 yani normalci
Simseknur Beykent üniversite hastanesine gidebilirseniz Soner pul var ben ona gittim ve 4 gün önce doğumumu da orada yaptım harika bi doktor hastane ve hemşire ebe herkes o kadar ilgiliydi ki bayıldım .
Eylulmom Gizem1812 ay canım ilk gebeliğin ve hiç bişey anlatmıyorsa hiç gitme valla benimde ilk gebeliğimde öyle doktorlara denk geldim ki direk bıraktım hemen sonuçta senin ilk gebeliğin ve anlatması lazım olduğunu düşünüyorum
Gizem1812 Eylulmom dimi yani bence de simdi bi de turkan mutafoglu diye birini cok ovmusler internette bi ona bakacagim
Eylulmom Gizem1812 kesinlikle bir daha arzuya gitmezdim senin yerinde olsam bak burda herkes uğraş hanımı önermiş Anadolu hastanesinde bir bak istersen ona
pheobebuffay Eylulmom inşallah normal şekilde doğum yaparsınız yaparım kolay doğumlarımız olsun hepimizin
Gizem1812 Eylulmom simdi aradim muayenesi 300mus. Doktora ne kadar zamanda bir gidiliyo? Ayda 1se ayda 300 lira verebilirim cok degil bence
Nursl7 @Eylulmom özcan beyde iyi başhekim diye biliyorum kızım için çocuk doktoruna oraya gidiyoruz çok iyi bir hastane
Ayse5960 Eylulmom etiklife cihan eşitken muanesi 150 tl tv leride çıkıyor devlete gidiyorum Avcılar devlet Nuran bey 1 ay ona 1 ay ona gerek yok apsülüt rakamlar vermeye
Eylulmom Ayse5960 keşke bende Nuran beye randevu alabilsemde para vermesem 2 aydır randevu alamıyorum mhrs indirdim 7/24 yaptım kesinlikle yer yok
Eylulmom Ayse5960 canım etiklife nerde dediğin yer muayenesi 150 iyimiş Nuran beye randevu nasıl düşürebiliriz
pheobebuffay Ayse5960 ben de nurhan beye gidiyordum çok da memnundum ama doğum olmadığını öğrenince bıraktım gibi bir şey yani en son muayenemin üzerinden bir ay geçmedi bulursam bir kere daha kontrole giderim ancak
cagla57 Eylulmom çok katılıyorum size ben 5.5 kontrolüme saat 9.5 da girmiştim hem telefon çekmiyor hemde duvarları seyretmekten bir hal olmuştum nil hanım çok iyi bir doktor fakat gerçekten o strese girilmez beklemek insanı yoruyor yani o yüzden değiştirdik biz
Eylulmom cagla57 bunuda duydum ya kesinlikle gitmem zaten o kadar saat bekliyorsun telefonda çekmiyor napıcaz ki orda çok saçma bence çok talep olduğu için o fiyatını yükseltmişler medicanayla hemen hemen aynı muayene ücret olması çok şaşırttı beni 425 tl medicanın ücretiymiş