Ayse_3434 Bugün muayene günümde doktorum bebek kanala girmemiş dedi yarın 39 haftalık olucaz bebeğim kilolu olduğu için sezeryan yapalım dedi ama ben normal doğum istiyorum böyle olup ta normal yapan var mı neler yapmam lazım
Kiwi12 Ayse_3434 kac kiloki çocuğunuz ben 3.600 doğurdum iki bebegimide. Annem beni 5 kg doğurdu kardslerim 4-800 ve 4500 doğdu hepimiz.normal
Eylulmom Ayse_3434 ramide nehir hanım var onu burda herkes öneriyor kilolu bebeği de doğuruyor Sezaryan sonrası bile normal doğum yaptırıyor eğer gittiğiniz hastane özel hastaneyse hastanesine para kazandırmaya çalışıyor
karadenizdebiraile Ayse_3434 çatı muayenesi yaptı mı açıklık vs.var mı yada Nst sancıların nasıl kanala doğum esnasında giriyor bebek o çok belli olmuyor demıstı doktor her an olabılır diye
egeninincisii Ayse_3434 4225 normal doğurdum. Ama omuz ya da baş çevresinde genişlik görüyorsa sezaryen daha iyi olacaktır ☺️
Muallimelif Ayse_3434 Maşallah bebeğinize☘️ Özel hastanelerde maalesef doktorlar bilinçli sezeryan yapmaya çalışıyor 🤦🏻♀️
Nazendehanim Ayse_3434 benim doktorumun 4800 e kadar normal doğum yaptırdığını gördüm ama her seferinde bebek ve anne müsait olmalı diyor. Eğer catiniz müsait değilse doğumda risk görülüyorsa ısrar edilmemeli bu da doktorunuza olan güveniniz ve baginizla ilgili bence . Sağlıkla gelsin yavrumuz 🌸
Ayse_3434 Eylulmom evet özele gidiyorum doğumu mı da orda yağıcaktım sizin dediğiniz bu doktor hangi hastane hangi il de
Mavikalem Eylulmom Rahim agzi müsait değilse ve bebek kanala girmediyse nasıl normal doğum olacak ? 4500 gram doğum yapan da var ama herkesin vücudu bir değil
Ayse_3434 karadenizdebiraile nst de sancım çıkmadı alt muayene el ile yaptı açılma vs yok dedi bebek kilolu ya kanala giremiyprdur dedi
Kiwi12 karadenizdebiraile 😁bizde ırsi galiba benim oglum erken doğdu zamanında doğsa galiba 4 u rahat geçerdi 37 haftada dogdu
karadenizdebiraile Kiwi12 Genetik olabilir. Sağlıklı olsun mınıkller kılo elbet alınıyor bısekılde 🙈 benım bu baya ıcerıyı sevdı gelesı yok sızın 37 de suyunuz mu gelmıstı doğum basladı
Kiwi12 Ayse_3434 ultrasonda daha büyük gorunuyrlar kızımda doktor 4200 nasild ogucaksin sen normal olmazsa sezeyana alicaz dedi. Ama çocuk 3600 dogdu
Bsrakaraboga Ayse_3434 ablam 3450 dogurdu kanala tam girmesi icin dogumdan once plates topunda zipladi surekli yani doktor guvendiginiz bi doktorsa tabi sozunu dinleyin ama doktorlar ugrasmak istemiyorlar genelde
berceste5155 Ayse_3434 ben normal doğumla 4155 gr doğurdum kızımı ana ultrasonda gözükenden fazla da olabilir bu ihtimali de düşünün
berceste5155 Ayse_3434 40+0 da suyum geldiği için suni sancıyla doğum yaptım bir hafta da en az 100gr alır bebeğiniz onu da düşünün