Esramuslu Belki hamilelikle ilgisi olmaya bilir ama hamile oldum olali kulagim iki gu de bir tikaniyor yasayan varmi?
isimyazmakzorunlumu Esramuslu bende de ara ara oluyor bir tanesi tam bir gün sürmüştü aşırı rahatsız edici. Bir çözümü yok diye biliyorum hamilelikten dolayı oluyor.
Dark Esramuslu kesinlikle ilgisi var hormonsal. Hatta hamileliktr burunda cok tikanir benim kulak ful tikandi bir tanesi gittim doktor yikadi bazılarına olur normal dedi He soyle birsey var benim kulagim normalde de ufak tefek enfeksiyon olur arada
Hareketvakti Esramuslu benimde hamileliğin başlarında çok oluyordu bir iki güne geçiyor sonra yine olabiliyor 😊
minikmucizemmmmmm Esramuslu benimde oluyo 10+5 haftalığım hiç böyle bi sıkıntı yaşamazdım gerçekten hamilelikten mi acaba🙇🏼♀️ Sadece sol kulağım sanki su kaçmış gibi ya da anlık basınç gibi uzun süre geçmiyor
Esramuslu minikmucizemmmmmm evet benimde oyle oluyor hele kalabalikta biriyle konusayim izin vermiyor konusmama basınç oluyor tek kulagim sadece oburunde hic bi sey yok
minikmucizemmmmmm Esramuslu aynen önce banyoda falan su kaçırdım heralde sandım ama baktım banyoyla alakası yok🙂 hamilelik ne kadar değişikmiş çok şükür gene de🥰