Kymtk Merhaba kizlr ben 7+5 haftalık hamileyim 3 4 gündür tansiyonum 9-5 10-5 sürekli sıkıntı olurmu aranızda böle olan var mı acaba ?
1Gunes Kymtk kuzum aşırı yağlı baharatlı seyelr tüketme. Benimde düşüyordu gün içinde ama doktora git hem kanina baksınlar düşmüş mü benim kanımda düşük cıktı
Ftsh76 Kymtk o haftalr olabilir iciniz rahat olsun doktorum ilk aylar normal demisti dusuk sorun etmiyoruz yuksekse sikinti olabiliyor demisti ☺️
Mom_89 Kymtk canım bende hep öyleydim. Normaldede vardı tansiyon düşüklüğüm daha da çoğaldı hamilelikte. Sürekli tuzlu yiyordum. Çok zorluyorsu beni.
Dlkzz Kymtk canım dusuklugu problem değil. Yeterki yüksek olmasın. Benim 14-8 çıktı bugün. Doktorum yükselmeye devam ederse ilac dedi. Dusukluk icin ilac verilmiyor. Tehlike de arz etmiyor
Mervekara5 Benim de düşük canım 26. Haftadaym 9 4 çıktı hatta sabah doktorum tuzlu ayran iç dedi bu haftalar da görülebiliyor dedi korkuyorum ama bende :(
Emine_pektas01 Kymtk benımde 5+5 haftalıkken tansiyonum düşük çıkmıştı kendını aç bırakma sakın dedıler muhakkak çantanda bille birseyler bulundur demişlerdi
1Ada1 Kymtk 36 hafta ve ilk baştan beri sürekli düşük tansiyonla ilerledik bazen beni çok zorluyor baş dönmesi halsizlik ama alıştım benimde hep 9-6 10-6 normal zamanlarda
1Ada1 Kymtk evet çocuk varsa çok daha zor ben kötü olduğumda en azından direk uzanıp dinleyebiliyorum. Doktora danıştınız mı bu konuyu ?