Hamaratpanda Ayy kızlar yapmasam gerçekten içimde kalırdı 😂 biliyorum bıktınız herkes yazıyor ama biz de 99 olduk sizinle paylaşmasam olmazdı 😍😂🥳🎊 İnşallah sağlıkla doğurdum yazmakta nasip olur. 🫶🏼 Sizleri kaç gün kaldı?🤎
Prenses34_annesi Hamaratpanda kız o heyecanı sorma insanın ister istemez 99 olunca eli hemen foruma gidiyor hayırlı olsun kuzum inşallah. Bizim de son 68 günümüz kaldı inşallah su gibi akıp gider 🥳♥️
Alimm-5 Hamaratpanda uygulamaya göre 32 ama bizim kısmetse 2 haftaya kadar sanırım doğum olacak şekerden dolayı 🙏
Morning-star Hamaratpanda Ayy benim de 98 kaldı. Gerçi ikizler daha önce gelir ama olsun☺️ iki basamaklı sayıları görmek ne güzel 🤩🤩
Aaaysee Hamaratpanda ayyy bende yazmak istiyoruuuum 😂🥲 hayırlısıyla doğum hikayeni de okuruz insaAllah balm 💃😍 bizim de son 136 🥴🥲😂
Hamaratpanda emirtosveannesi geçiyor emin ol. Ben de kızımda hiç doğmayacak sanıyordum 2 buçuk yaşına geldik bile🥹
AdaKaranfili 2prensesannesiiii kuzu sen benden 1 gun sonrasin nasil 174 gun kalir ya.😂 Bende 175 gun kaldi diyo doguma
seyma9188 Hamaratpanda 38 günümüz kaldı 😍 Bugün görüş günü 15.30 da randevumuz var bakalım ne alemde bizim oğlan 😅
2prensesannesiiii AdaKaranfili yok 2 gün öne gitti bizim bebe 14+2 diye gittik 14+4 çıktık😂 şimdi 15+1 iz🥰🙏🏻