Meliyyke Burcu350947 yaa kıyamam şimdiden çok hareketli demek ki yesinler onuuu maşallah 🥰 erkek bu bebişş
Yuncu1 Emmu @melegimhosgeldin1 alanında profesyonel olan kişidir kendisi 🤍 ben anlamıyorum valla alenen göründüğü için yorum yaptım ayrıca benim bebişin cinsiyetini de bildi 🌸
Bebekliannee Ay banada bir tahmin lutfen. O kadar post açtım bir kişi yazmadı. (Post sahibi altına yazdım ama kusura bakma belki böyle postunuzda üste çıkar)
melegimhosgeldin1 Yuncu1 yaa teşekürler 🙈🙈♥️♥️Bende pek İdaali dgeilim ama bı çok annemiz Öyle diyo çok iyi anlıyorum diye Herkese çok tesekur ederim ♥️♥️
melegimhosgeldin1 Mustafayigitvebeytugannesi kıza benziyo hissiyatimda o şekilde ama bacaklarını iyice kapatmış bebiş yanıltıcı oladabilir 🙈
Yuncu1 Mustafayigitvebeytugannesi kız istiyosun sanırım iki erkekten sonra Allah gönlündeki verir inşallah 🙏 benimki tahmin bacım sadece teorilerden anlamıyorum vallahi keşke anlasam 😂
Queen2 melegimhosgeldin1 canım bunlar hangi doktora gittiysem hep bulanık verdi hatta bir doktora 1250 tl muane vermeme rağmen cinciyette yanıltıcı olur dedi demedi sizinde bir tahmin olsun
Melisaka melegimhosgeldin1  banada tahmin yapabilir misiniz💕💕 12 haftalık bebişim burda