Mavisilegamzeli ebru23 Ben kullandım sonra hayır başka vitamine geçeceğiz dedi 1 kutu kullandım sadece omega-3 balık yağı hapı da aynı şekilde.
Melekturkann ebru23 sadece tek kutu veriyor 2.kutuyu vermiş olsa zaten reçetede verilir bende tek aldım hatta 2 tablet var daha 3 ay kullanıyorsun ondan sonra başka vitaminler veriyor doktorunuz. İlk 3 ayda kullanılan birşey
Gmzz 11.haftalık hamileyim bana doktorum 2.kutuyu verdi 10 tane kaldı daha sonra vitamine geçicez dedi
ebru23 Pinarrr56 benim muayenem suan kasimda 14 gibi o zamana gidicem test sonuclarima bakip bisey yazmadi.
NefesimAysl Ben 10. Haftadayım bi kutu verdi bitirdim 2.yi sormadan kendim aldım bitti die çünkü bana 12. Haftadan sonra değiştirecez demişti kullanmasam mı acaba kızlar yorumları okuyunca kuşkuya düştüm 🤔
Janset2105 Folik astin bir zararı yok korkmanıza gerek yok ben 26 haftadayım folik asit Demir etkili ilaç kullanıyorum hala
Melekturkann Kimisine hemen veriyor kimisine biraz daha geç onun nedenini bilemem de ben 7haftalıkken kullanmaya başladım bana o zaman yazdı doktorum şurada kullanacağım 1 hafta var ama onun bir zararı yok bu vitamin yani ama sürekliliği olan bir ilaç değil. Anneme bile doktora gitti aynı benim folik asidimden verdi yani☺️ içiniz rahat olsun
cemre- Bende 11 .Haftaya kadar kullandım. şuan 12 oldum . Bundan sonra d vitamini kullanmam gerektiğini söyledi doktorum.