mervee19_ Meryem_asaf11 inşallah dua edin Allah’ın izniyle yukselmistir direk hastaneye kan verin sonucunu öğrenin bence sağlık ocağında bir ağın sonra falan öğreniyorsunuz şuan meraktan uyuyamıyorum ben
Meryem_asaf11 mervee19_ belirtilerim yok gibi yada ben vücudumu tanımıyorum ama 4 gün önce adet sancım vardı her an olucakmışım gibi 2 gün başım döndü sonra olmadı bidaha şeffaf akıntım var bide iki kasığım ağrıyor görüşlerim falan acımıyor siyah yeri genişledi etrafinda kapakçıklar oluşmuş sivilce gibi
mervee19_ Meryem_asaf11 bu belirtilerin hepsi bende vardı hamilelik belirtisi inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsınız sonucunuzu da burda paylaşın bizde çok mutlu oluruz dualarım sizinle sağlıklı hayırlı bir bebeginiz olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Es2525 Frdahll genelde 6.haftada görünüyor bende 6.haftada gördüm ama alttan baktırmasan daha iyi icini ferah tut hayırlısıyla görürsün inşallah 🤲🏻
Tuba-erdm58 Benim de 5. Haftam dolmuştu ama kese gözükmüyor dedi alttan baksak görünür dedi 1hafta sonra tekrar çağırdı
Gulooo Frdahll biz kesemizi 4.haftada gördük…Kalp atışımızı da 7.haftada🙏 herşey yolunda doğuma 94 günümüz kaldı hayırlısıyla
Umrnkara İlk muayeneye gittiğimizde 5+4 tü ve keseyi görmüştük. 10gün sonra tekrar çağırmıştı, o zaman da bebeği, kalp atısını gördük.
aysenur-y1 Ben de 4 hafta 4 günlük hamileyim beta değerim Salı 94 çıkmıştı cumartesi 477 çıktı tekrar beta vereyim mi? Bir de bu haftanın sonunda Rabbim nasip ederse 5+0 olacağım doktora gitsem kese görünür mü?
boymomyz Esra06e Pıhtılaşma testi yaptırdın mı canım ? Geçmiş olsun inşallah bu sefer sorun yaşamayız bebeklerimize kavuşuruz 🤲 Beklemek stresliymiş hiç bişey bilmeden yaşanan gebelik kadar güzel bişey yok ya biz maşallah kaybedince araştırmaktan herşeyi öğreniyoruz en kötüsünü yaşıyoruz
Esra06e boymomyz kordonları dolanmış o yüzden dedi doktor inşallah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin Allah’ım