afroditt Kızlar rexonanin 318 liraya sattığı bir koltuk altı var aslında düşünürsek çok pahalı bir koltuk altına göre ama baktığım yorumlarda teri ve kokuyu önlediğini yazıyor Benim kullandığım koltuk altı kokuyu biraz önlüyor ama teri önlemiyor sizce almaya değer mi kullananlar varsa yorum yapabilir mi
Anonymousmom afroditt O marka için çok bence sebamed kullanıyorum çok memnunum . Aşırı hassas cildim olmasına rağmen herhangi bir sıkıntı yasamadım
Hulus afroditt doğumdan sonra terleme ve koku sorunu yaşadım ben çareyi rexona maxımum protectionda buldum bir deneyin isterseniz
Deletedmom_29 afroditt Bence abartı bir fiyat artışına maruz kalmış canım indirime denk gelirsin belki
Sedoa_ afroditt geçen ay indirimlerinde 120 tl civarıydı o abartılmuş fiyatı şuan. Ter kokusu için deotak kullanan arkadaşlarım vardı memnunlardı ben kullanmadım ama
afroditt Anonymousmom o nasil peki benim gebelikten sonra hormonlar bozuldu adla kolay kolay ter kokmazdim şimdi banyo da yapsam koltuk altıda sürsem kokuyorum. Teri ve kokuyu önlüyor mu
2kidsmoms afroditt aslında ter kokusunu bu şekilde çözmek mümkün olmuyor çok. Duşlarınızda karbonat ile koltuk altı temizliğinizi yaparsanız zamanla konunun da azaldığını görürsünüz
Daisy0000 Sedoa_ Deotak’ı öve öve bitiremeyen bir komşumun yorumlarından sonra aldım, bende hiç öyle bir etki yapmadı, kokuyu önlemedi ve ayrıca kıyafetlerde bembeyaz iz bırakıyor ,ben hiç sevmedim
Evrmpk Sağlıklı olan zaten teri engellemeyip sadece kokuyu yok eden deodorantlar eğer ter çıkışını engelliyorsa bir deodorant hemen bırakılmalı .
Whatdeding afroditt Teri engelliyorsa 10 tl de olsa almam. Ter çıkışının olmaması çok sağlıksız bir durum. Kokuyu engelleyip teri engellemeyen tercih etmelisiniz tabi sağlığınızı düşünüyorsanız. Yıllardır deotak kullanır ve tavsiye ederim. 4-5 gün koku yapmıyor.
Mervetnl Whatdeding deotak bende kullandım uzun süre ama gebeler için hiç bir çalışmaları yok bu sebeple bu dönemde bıraktım ama onun haricinde göz bebeğimdir kendileri 😍
Atlsannesi Sivenonun rool onu önermişti bir hemşire arkadaş.Temiz içerikli ayrıca. Şuan terlemem yok ama doğum sonrası emzirirken terleme oluyormuş. Terlemeyi önlemiyor sanırım ama kokuyu önler inşallah. temiz içerik olması da önemli. Ben de ona bakacağım. Bi araştırın isterseniz.
Mervetnl afroditt ben ters kokusundan çok çeken biri olarak gebelik dönemimde koltuk altı ürünleri konusunda çok hassaslaştım çünkü oraya sıkılan her şey göğüse gidiyor. Yves rocher diye bir marka var doğal içerikli alkolsüz gazsız falan bir deodorantları var ‘Evidence’ diye. 190₺ gibi bir ücreti var ben onu aldım parfüm gibi kokuyor ve ter kokusunu gün içinde 1-2 yenileme ile engelliyor ama terlemeye engel değil. Ben memnun kaldım bi bakın isterseniz. 😇
Whatdeding Mervetnl yani gebelikte insanda ayrı bir ter kokusu oluyor sanki😬 bitkisel alayım dedim yok olmadı . Kendimden rahatsız oluyordum yeni sayılan deotak roll on aldım napayım🙃
berceste5155 Daisy0000 çok mu sürdünüz acaba neredeyse 10 yıldır kullanırım hiç kıyafetlerime bulaştığı olmadı
Edafmo afroditt cilt şaşı öneririm. Hem ucuz hemde uzun süre kullanılıyor. Ben çevremde nerdeyse herkese aldırdım😂
Evrmpk afroditt bende baya araştırıp bu sonuca ulaştım yıllardır deotak kullanıyorum ter kokusu sıfır ve terlemeyi engellemiyor benim tercihim bu yönde ☺️
MinnieMouse afroditt terlemeyi önlemek mantıklı bir hareket olmaz. Vücudun buna ihtiyacı var ki yapıyor 🙃 anormal bir terleme varsa doktora gidebilirsin. Ben siveno aldım geçenlerde, bir haftafir kullanıyorum ve çok memnunum. Bir de koltuk altı tuzları var. Terlemeyi önlemez bunlar ama kokuyu sıfıra indiriyor.
afroditt MinnieMouse terleyince insan rahatsız oluyor ya o yüzden dedim bir de kıyafetten belli oluyor ya hiç hoş durmuyor