bohemianmom Kızlar günaydın 3. Trimester döneminde kolesterolü çıkan var mı? Ben hayvansal gıda tüketen bir insan da değilim ama yüksek çıkmış doktoruma yazdım ama size de sormak istedim o cevap verene kadar.
Niloyumben bohemianmom bende de çıktı maalesef hamilelik sürecinde baya yükseldi. Araştırdığım kadarıyla hamilelikte kolesterole çok dikkat edilmiyormuş normalmiş. Tabi ben endokrin doktoruma sordum bana bu zayıflıkla çıktıysa genetiktir zaten gebelikte de kolestrol tedavisi yapılmaz dedi. Ben de tekrar ölçüm için doğumdan sonrayı bekliyorum. Bu arada diyet uyguluyorum ve hareketliyimdir.
bohemianmom Niloyumben Bende diyetisyenim ile bu zamana kadar beslendim hep. Yediğime içtiğime dikkat ederim sebze insanıyım şaşırdım görünce. Eğer bebeğe bir zararı yoksa doğumdan sonrayı bekleyeceğim bakalım.
bohemianmom dilann22 hdl 64 serum plazma da da 228 çıktı canım ama doktorum hamilelikte kolesterol bakılmayacağını hormonlara göre otomatik olarak zaten kolestrolün yüksek çıkacağını normal olduğunu söyledi
MelisBerdo bohemianmom merhaba bana da aynı şeyi söyledi. Kolestrole bakılmaz hamilelikte dedi değerlerim sınırda gibi sorun olmadı sizde değil mi
Aryast Benim de epey yüksek çıktı, bugün doktorum işi bilen biri gebelikte kolesterol değerine bakmaz zaten hamilelikte yükseliyor normal bu kafana takma dedi. İnşallah öyledir :') epey yükselmiş çünkü 2.trimester olmasına rağmen