Zehradmrci kalbiminpariltisi baska birilerine ya da tahmin sayfalarina falan tahmin yaptirdin mi canım
kalbiminpariltisi Zehradmrci yok canım kimseye yaptırmadım başka doktorum tahmin etti bir ama birkaç haftaya öğreniriz inşallah saglıkla gelsin de gerisi önemli değil 🥰
Zehradmrci kalbiminpariltisi burdaki herkes doğrusunu bilemiyor zaten canım hepsi tutmuyor doktoruna güven sen hatta için rahat etsin istiyorsan baska doktora da gidebilirsin ben de tahmin istiyorum ama merak iste eglencesine yani doktordan iyi bilemez kimse tabiki
kalbiminpariltisi Mugeliya aaa burada kız yorumu yapan tek kişi sizsiniz ☺️ herkes erkek dedi çok şaşırdım çünkü doktorum da kıza benziyor demişti :)
Mugeliya kalbiminpariltisi aaa saglikli olsunlarda kizi erkegi onemli deil hayirli evlat olsunlar insllh🥰
kalbiminpariltisi Rabia04_09 vallahi olabilir de bilemiyorum ki sağlıklı olsun da inşallah 😊 benim içime hep kız doğuyor ama görücez inşallah 🥰
kalbiminpariltisi catandgirlmom Allah razı olsun teşekkür ederim ☺️ herkes hepimiz inşallah 😊 doktorum kıza benziyor dedi ama bakalım erkekse eğer çok şaşırıcam 🥳
Bebgim2023 Ya ben niye öğrenemiyorum bu sefer bari erken öğrenem dedim yok😁15+5 ama hala yok😭😭😭 etraf erkek bu diyor 15+5 te bağdaş kuran erkek mi olur ya 😁😁😁
catandgirlmom kalbiminpariltisi bana da kıza benziyor demişti burada neredeyse %50 kız %50 ağırlıkta erkek dendi 😂 16 haftalık olacağız cumartesi 17 de rabdavumuz inşallah kesin şekilde öğreniriz
kalbiminpariltisi EfnanUmay23 geçen günlerde cinsiyeti tahmin etmiştiniz yeni bir foto daha attım profilime girip bakarsanız çok sevinirim 🌸
kalbiminpariltisi EfnanUmay23 yüzde seksen erkek dedi hatta bakıp direkt aa bu erkek dedi 😂 çok şaşırdım başka doktor kıza benziyor demişti, burda da herkes erkek demişti 😂 ben anlamıyorum ama yüksek ihtimalle siz bildiniz 😇
EfnanUmay23 kalbiminpariltisi %80 demisse doğrudur canım mesela Banada başta erkek dedi 15.haftada gidince kız dedi hala kız ve net belli artık 🙈.sağlıkla kucağına alirsin inşallah 😘❤️