Aylin20 PoyEzMu bir üst sokak Kaynanam bir alt sokak görümcem beni aralarına aldılar karışımda her yerde akrabalar ilk tüp benegimde yol kimin dölünden yaptırdı aman Allah şükür geçti şimdi ikinciyi denedik tutu şükür sindi Kaynanam geldi evimin tüm işini yapıyor gidiyor bende ne diyim artık küs kaldım baktım bit yandan esim arada kalıyor bizde anne olucaz diyorum ne bilim ya çok zor birşey
Alpveannesi Ya inanamiyorum boyle insanlar olduguna yaa. Allah kolaylik versin canim sana. Sakin alttan falan alma. Ben de senin yerinde olsam cok uzulurdum ve sinir olurdum muhtemelen. Ama hic bir sey senin mutlu ve huzurlu hissetmenden onemli degil kucugun icin😊
Busranagme PoyEzMu onun yaptığı cahillik . Haksız bir kere . Onun lafının üstüne ne desen haklısın . Üzülme geçecek 🙏🏻
Birannecik PoyEzMu görümcemle çok mesafelı davranırım gecmışte yaptıkları yuzunden.birkac ay once bana dedi ki hastane masanı ben organıze ederım süsler fln.sana da herseyı sorarım. Tmm dedim çok sevindim ilk kez bişeyime destek olacak diye. Biz iki isim koyucaz oğluma. Meger suslemelerın hepsını kayınpederımın ısmıyle bastırmış ya da ıkı ısmını yazdırmış ama benım koydugum ad küçük! Kaynanam beni kızına caktırmadan uyardı bir carladım. “Kızının terbiyesini ver yoksa ben o getırdıgı herseyı çöpe atarım bu ne hadsızlık saygısızlık, iki isim koymuşuz ne hakla istedıgını secip(babasınınki) bastırıyor” dedim. Kadın da aramız bozulmasın istiyor “kızım halledicm ben tqrtışmayın nolur” fln dedi. Ben o olayı bir sekılde çözücem öyle olmaz böyle olur yapacam ama neyse ki lohusa yatagımda yasamadım bunu. Gel de yolma bu saygısızı şimdi!! 😄
Minnosunannesi PoyEzMu hemde en sinir bozucusu bende 🙄 ama hiç umrumda değil . Daha iyisini sen alsaydın o zaman deseydin . Hiç takma canım kıskanıyordur eminim
PoyEzMu Minnosunannesi Ben değer verdiğim için ona öyle cümleler kurmadım ama.kurmam lazım demek ki.kendimi.ezdirmmemek için 2.haftadir konuşmuyoruz o benim onu aramamı bekliyo ama ben aramicam kayinvalidem hergün diyo bana ara diye onuda aradım kızdım diyo ama aramak istemiyorum ve aramıyorum da çünkü bi hatam yanlışım olmadı ona karşı ne biliyim kafam allak bullak
Pcdshn Onun yalan söylemesine fırsat vermiceksiniz, evet sen karışma diceksin, ondan anlıyorlar, ha beğenmemiş mi bi tane de sen alıver madem de yani.. Terbiyesiz pis tipler!!
PoyEzMu Pcdshn bende artık konuşmuyorum 2 hafta oldu kayinvalidem üzülüyorum kızım bu halinize ara konuş ablandir diyo kayinvalidemide üzmek istemiyorum ama aramakta istemiyorum ve aramıyorum da
Minnosunannesi PoyEzMu arama bence . Şimdi ararsan böyle şeylerin hep devamı gelir hatasını anlasın . Gerçi bu görümceler anlamaz ben neler diyorum genede yüzsüzlük yapıyor
PoyEzMu Minnosunannesi Aynen anlasa zaten arardı ama ondan da bişey beklemiyorum. Eşim de ara küçüksün sen diyo ama ben kusura bakma ben bişey yapmadım eğer şimdi ararsam bunun yine devamı gelir o yüzden aramicam kusura bakma dedim oda bizim böyle konusmamamiza üzülüyo ama aramak istemiyorum aramicam da artık tahammül edemiyorum insanlara bu yaşıma kadar hep insanları mutlu etmeye çalıştım bize geldiğinde çocuklarına bişey demiyim ama şunu yapmiyim aman alınır üzülür diye üstüne titredim ama o beni hiç dusunmuyomus
PoyEzMu [bilinmeyen] İşte yapamıyo insan diyemiyo değer veriyo ama demek lazım mı artık bende dicem aramicam da konusmicamda iyice soğudum ondan
Anneolmak PoyEzMu birdaha böyle bişey söylerse bence dile getirmelisin abla sen daha iyisini al ozaman niye sıkıntı yapıyosun de 😏😏🤗🤗☺😄 bak nasıl susuyo
PoyEzMu Anneolmak Bence bi daha ağzını açmaz heralde zaten benim kendi annem ne yaparsa yapsın ona batıyo