PoyEzMu Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman eltim demişti istersen benim çocuğun beşiğini al hic yatmadi dliyebilirim biliosun zaten dedi. Bende duruma göre bakariz dedim sagolasin yinede dedim. Bunu kendi anneme soyledim annemde cok büyük kızım o nereye sıkıştiracaksin onu dedi. Sonra kayinvalidemi aradım konu beşik konusuna geldi onada dedim eltim istersen bizim besigi al dedi dedim. Aynen kızım ne gerek var yeni beşik almaya o varken dedi bende ama o cok büyük istemeyebilirimde dedim. Sen bilirsin dedi. Ben orda ondan şunu bekledim mesela, kızım o beşik fazla kullanilmamista olsa 6 senelik besik ve kaba senin eve gitmez sen istediğin seyi söyle onu alsin eşin demesini bekledim. Çünkü kayinvalidemi cokk seviyorum onunda sevgisinden şüphe duymuyorum. Kendi Annemde dediki bir zaman sonra besigi ben alicam ilk torun ilk heves dedi zorladim ama inatla almak istediğini söyledi. Bende bunu kayinvalideme anlattım laf arasinda bana dedigi kelime şu "Alacak tabi kızım çalışıyor annen" dedi. Bende kusura bakma da almak zorunda falan degil icinden gelmis almak istemis almasa almaz bizim adetlerde illa alacak diye bisey yok dedim sonra toparladı ama sinir olmustum. Eltimde bana dediki tugba kendi anneni dinle istiyorsa alsin çünkü benim annemde almak istedi begenmediler alacagi seyi annemin ve hevesi kursaginda kaldi dedi. Sen annen ne aliosa arkasinda dur dedi. Annemin aldigi begenildi zaten ben seçtim ama begenmeseler iyisini siz alsaydiniz o zaman derdim valla. Hem benim canımınici almış begenmis onlarimi takicam. Bosver canim sende takma. Malesef bu besik olayı genelde herkeste bi sıkıntı çıkarıyor. Ozurde dileme senin bi suçun yok. Olsa dile derdim