Prensesim- Elisam22 geçer Allah’ın izniyle inşallah bende 100 gün kala geçmez artık dedim daha dün gibi şimdi ise 26 günümüz kaldı çok şükür 🙏🧿nasıl 100 den 26 gün kaldı bende anlamadım 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌺
Prenses34_annesi Elisam22 geçer canım Allah’ın izniyle inşallah bende geçmez sanıyordum hala sanki zor geçiyor gibi geliyor ama zaman akıyor son 68🥲
Eren_umay2 Elisam22 bizim de son 83 gün kaldı bir oğlum var çocuk olunca evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile ama neler geçmiyor ki bi bakmışnız doğmuş 🥰
emirtosveannesi Elisam22 geçiyor valla ama 30 dan sonrası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim bir türlü geçmek bilmiyor son 17 😭
zeynepaylaipek Elisam22 bazen insana geçmeyecek gibi geliyor değil mi 🙂 arada bana da o his gelir bazen de çabuk geçti derim inşaallah 67 kaldı bize rabbim sağ salim kavuştursun hepimizi. 240 lardan düştük buraya 😨😅
Kbetul Ay hepsi geçiyor ay sonuna doğumum bekleniyor allah nasip ederse sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Prenses34_annesi Elisam22 bana da akmıyor bakma işte bir teselli veriyorum etrafa kendime 😂 bende istiyom yavrucaga kavuşmak cinsiyet nedir sizin