Rumeysameric Şu an o doğum anını yasamiyorsun ve yasamadigin bir an için kendini korkutuyorsun. O zaman geldiğinde korktugun şeyi yaşaman gerekiyorsa zaten yaşayacaksın buna engel olamazsin. Ama iyi düşün güzel düşün. Senin vücudun bu doğumu yapabilecek bir şekilde yaratılmış ve her kadın neredeyse bunu yaşıyor . Korkularinin kaslarını germesine izin verme. Kaslarini gevsetb,perine masajı yap egzersiz yap seni mutlu edecek şeyler yap. Nefes egzersizi çalış . Bir videoda isimlendirmeye denk gelmiştim şöyle diyordu aslında bizim hissettiğimiz kasılmalar biz onlara sancı dediğimiz için beyin onu ağrı olarak hissediyor.Birkac hususta kişisel gelişim dersi aldım ve şunu söyleyebilirim ki olumlama ve dillendirme insan hayatına çok etki ediyor bunu yaşadım farklı alanlarda .Bu yüzden doğum konusunda da doğumum rahat geçecek ,kasılmalarımı çok güzel yonlendirecegim ve evladıma sağlıkla kavuşacağım diye sesli bir şekilde tekrar ediyorum.Unutmayin güzel şeyleri düşünmek ve söylemek iyi hissettirir 🌸