hayalperest2310 Elisam22 detaylıda doktorum kendisi gülüp söylemişti son haftaya kadar birine kız demişler kadın doğuma girmiş erkek çocuğu olmuş doktorum gülüyo işte bende kesin mi deyip sorunca senin de o mesele olmasın diye tekrar tekrar baktı 😂😂😂
Eda06 Elisam22 valla bende burda bekleyim 12de kız 15 de erkek 20de kız dediler yarın detaylı ultrasonum var inşallah kesin öğreneceğim çok heyecanlıyım
Elisam22 emirtosveannesi ya o kdr hazırlık yapiosnuz kiz die mesela erkek gelio biton hazırlık bosa illaki insan aliyor
-esraaa- Burda birkaç kez okudum hatta bi hanımefendiyi sezeryanda tamamen uyutmamışlardı doktor doğana kadar oğlan demiş acilen başka bi doktorda doğum yapması gerek olunca o da kız demiş ve kadını tamamen uyutmamışlar ki doğar doğmaz gözleriyle görsün dşye
Cnsu2 Aslında okadar net belli oluyorki o karışıklıkları pek anlamıyorum açıkçası.. teknoloji çok ilerledi
melixc Teknoloji bu kadar ilerlemişken zor bence… Ama karşılaşılmıyor da değil. Ben kız sanılıp erkek doğanı birkaç kere duymuştum ama tersini hiç duymadım ❤️
Hllplk bebekveannesiii yaa boyle yazilari gorunce umutlaniyorum ama degismez bence benim artik 19 haftalikte erkek dedi bu zamanasa kadar da hep erkek dediler
bebekveannesiii Hllplk detayli da ne denirse o bence ben en çok ona güveniyorum. Allah herkesin kalbine göre versin ☺️
Hllplk Tuccceee yaa bi oglum var kizım olmasini da esim cok istiyordu saglikli olmasina seviniyorum ama iste gonul olmayani illaki istiuor insallah bize de bi supriz yapar bebisimiz 😂🥰