Nazyapiyo_ya Kızlar oğlumun yatağı sararmış heryeri sapsarı olmuş sildim ama geçmedi iyice yayıldı , atsam atarım ama yatak özel yapım sanmıyorum aynısını bulabileceğimi 😌 nasıl geçer bu leekeler öneriniz varmıı acaba ?
beyzacmvrc Nazyapiyo_ya biraz evvel Instagram da tesadüf gördüm ama kaydetmemisim ernet adında sprey bı deterjanı sıkıp sildi sararan yerler için anında bembeyaz oldu ama o markanın hangi ürünü bilmiyorum Migros da bimde falan var diye yazıyordu eğer görürsem mutlaka link bırakırım her yeri mi sarardı? Bide youtube da emine deligoz adında bi kanal var oda sararan yatak temizliği yapmıştı bembeyaz olmuştu bir bakın isterseniz 😊
Asli2023 Nazyapiyo_ya canım benim oğlumun yatagida sararmış di.cis filan da diil yani..ben şok marka bulaşık makinesi parlaticisini sararan yere fisfis ile sıkıp nemli penye bezle silip çıkarmışdim
Nazyapiyo_ya beyzacmvrc evet evet her yeri saramış ön yüzü sarardı sildim geçmedi diye yatağı ters çevirdim ama çevirdiğim tarafta sararmış, koku falan yok oğlum çiş falan yapmıyor nerden oldu nasıl oldu aklım almıyor . Valla bulur ve link atarsan çok teşekkür ederim çnkü herşeyi denedim geçmiyor silerken geçmiş gibi oluyo kuruyunca bakıyorum hiç değişmemiş
Asyabuse Nazyapiyo_ya hmmm çocuk deyince ben minik yatak diye düşünmüştüm 😇😇 o zaman en mantıklı çözüm yatak yıkama için eve ekip çağırmanız. Ne kadar silinsede içine geçiyor sildiğiniz su tekrar sarabilir 😕 Arkadaşın attığı videodaki yöntemleri deneyin olmazsa çağırırsınız
BadoDe beyzacmvrc Bu yöntemi denedim ama yatağım ıslandığı ile kaldı sonra koltuk temizleyici birilerini buldum onlar geldiler temizlediler. Olabildiğince temiz oldu bence kendiniz denemeyin