Melisa 7+5 resim 7+2 ye ait doktor bişey demedi eve geldikten sonra fark ettim bilgisi olan varsa yazabilir mi o küçük siyahlık kanama mı değil mi düşük riski diye biliyorum
Yarenylmz Melisa benim de vardı kesemle aynı boyda kanama alanım. Progestan başlatmıştı doktorum , sizinki alan küçük diye önemsemedi sanırım ama göz ardı etmemesi lazım nolur nolmaz
Pelince12 Benimde ultrasonda kese etrafında kanamam vardı ama doktor bana söyledi progestan başladı hemen bence öyle bir durum olsaydı sizi uyarırdı
Melisa Pelince12 Doktoruna pek beğenmedim ilgilenmedi sadece ultrasonla baktı kalp atışı açtı gidebilirsin dedi gebelik hakkında bile tek kelime kullanmadı sizdeki kanama böylemiydi
Nsdpg Benimde kanama alanım vardı o haftalarda 12.haftada kendimi biraz yordum ve kanamam oldu oradaki kan gitti sonra suan 33 haftalığız çok şükür pregestan başladılar günde 3 kere
Melisa Nsdpg Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah baya tedirgin oldum doktor ilgisizliğinden 1 buçuk yıl önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu birazda onun korkusu var uyku uyuyamıyorum korktuğum için tekrar da gidemiyorum
Nsdpg Melisa benimde ilk gebeliğimde durmuştu… coraspirin kullanmaya başlattı doktorum hamile kalınca siz kullanıyormusunuz
Melisa Nsdpg hayır kullanmıyorum o siyahlığın kanama oluşu bile kendi tahminim sizinki de böyle miydi
Melisa Yarenylmz hiç birşey söylemedi bana gidebilirsin dedi kalp atışı açtıktan sonra daha önceden düşük gebeliğim olduğundan tahminen kanama alanı şüpesi geldi aklıma sizinkide buna benzermiydi
Nsdpg Melisa siz bence başka bi doktor bulun bize doktor kendi gösterdi kanama alanı diye ve corospirini kanamam olunca kesti ama sorma o alanı kanamayla atınca hala devam ediyorum