Songulll46____28 Leylaberk evet canım kendi sitesinden aldım 2 günde geldi gayette kaliteli ben çok beğendim kurulumu çok kolay işin bittiğinde katlayıp çantasına koyuyorsun çok az yer kaplıyor
Songulll46____28 Kirmizibalik1 canım sonra çocuk büyüyor zaten kendi çıkabiliyor artık koyarken de biraz uzanacağız mecbur düşmesinden iyidir yani
Kirmizibalik1 Songulll46____28 biraz degil baya asagiya mi uzanmak gerkiyor normal yataklardan cok zor gibi geldi bana. Belki benim dusundugum gibi bi mesafesi yoktur bilenlere bu yuzden danisiyorum.. Ben kullanmadim fikir almak amaciyla yazdim.
Songulll46____28 Kirmizibalik1 anladım canım ben de kullanmadım ama yeğenlerimden biliyorum çok zorlanmıyorlar di ablamlar yani
nk718 Egemooms bu fiyata meltemin de güzel beşikleri var ve kaliteli ablam almıştı da gayet memnunlardı
nk718 Egemooms https://ty.gl/mjsjojr37l ya bunun gibiydi ama bu değil bazen iyi indirime geliyor benimki fikirdi sadece bilmiş gibi olmıyım da belki sizinki daha iyidir tabiki :)
Leylaberk Kızlar bide benim şu dikkatimi çekti kasa olarak metal olan var birde alüminyum olan var sizce hangisi sağlıklı bu oyun parklarında
ensensr23 Bende tecrübeme dayanarak kesinlikle mobilya almayın bir süre sonra kullanılmıyo ve boşa almış oluyorsun 2 tane mobilya aldım ikisinide verdim başkalarına park beşik daha kullanışlı gibi duruyor ve herkesin tavsiyesi bu
Leylaberk Kızlar üni bayby alfa anne yanı alcam ben galiba biliyorsunuz bir kaç gündür araştırdım fiyat olarak da indirim de kullanan var mı?