ssalihaemin Leylaberk canım bence mobilya tarzı birşey düşünme derim ben park beşik tercih ettim tabi ben cinsiyeti öğrenince aldım kanz white me park beşik renk olarak gri seçtim o zaman 1.800 ₺ ye aldım e bebekten ama şuan ki fiyatını hiç bilmiyorum bence bi bakabilirsiniz
beybito27 Yarenylmz hayır boyu o kadar tabiki olmuyor ama zaten hareketli oluyor bebek. Dümdüz yatmıyor ki
Esraesra08 Bence en kullanışlı kendiliğinden sallanan ve müzik çalan beşikler ben onu tercih edecem ilerleyen zamanlarda daha şık şeyler tercih edilebilir
Aryast Elele madre park yatak aldık, deneme amaçlı kurulumunu yaptık. Boyutu vs çok iyi kurulumu da kolay. Gidilen her yere taşınır. Tayinci olduğumuz için en önemli detay buydu bizim için :) sizin de böyle bir durumunuz varsa tavsiye ederim
Aslimii Yoyko park yatak aldik biz kumaşı falan güzel, tavsiye uzerine aldim. kendim kurup, kendim kaldirabildim. Bebisim daha doğmadi ama ben beğendim
Cemos06 Leylaberk trendyol elele beşikler var 2300e düşünce annemler aldı 4 yaşına kadar kullanılıyor anne yanında oluyo cok kullanışlı
sedamom00 Leylaberk ben montesorri anne yanı beşiği aldım gerçekten büyük ve çok güzel 3 yaşına kadar kullanılır
Mavikalem Leylaberk Oyun parkı beşik aldım. Katlanabilir katla kaldır sonra ki bebeğinde de kullanırsın. Mobilya beşik sıkıntı kaldıramıyorsun ortada fazlalık yapıyor . Bir de sepet beşik aldım
Birgul-34 Leylaberk valla ablamda sepet beşik vardı onu aldım çok memnun ablam son 9 hafta sonra inşallah kullanıcam 🫶🏻
Bebetooooooooooo Biz ahşap anne yanı aldık ,tekerlekli ve 4 kademeli ilerisi için de kullanışlı Oluyo. Boya vs içermediği için sağlık açısından daha doğal 60*120 boyutunda.
1erkekkannesiiii Leylaberk park beşik hem daha kullanışlı hem daha hafif. Uzun süre kullanılır ayrıca istediğiniz yere çekip yerini değiştirebilirim. Tavsiye ederim fiyatları da çok daha uygun. Sepet ve ahşap olanlar gerçekten çok kullanışsız. Memnunum diyenleri anlamıyorum 😫
Kedilitazeanne1 Leylaberk kesinlikle Elele madre , anne yani park beşik. tek geçerim yani okadar rahat ve iyi ki. çok memnunum.
yabansena Leylaberk https://cilek.com/products/geleneksel-asansorlu-karyola-beyaz-60x120-cm 2 yaşındayız hala bunu kullanıyoruz 1-2 yıl daha idare eder sonra oda yaparız. Yenidoğan bebek içinde aynısını aldım.
Tugce1506 Leylaberk ben civilden geçen hafta aldım Amor park beşik diye geçiyor sallanma tekerlekli özelliği vs var işimizi görür 2 kademeli ilk başta birde kullanıp biraz büyüdüğünde yataktan kendini atmaması için ikinci kademeye geçicez biri onu almadan asla çıkamıyor zaten sık seyahat eden biriyseniz çok hafif oluyor katlanıp götürme şansınız da olur fiyatı 1600 dü ben aldığımda. Aldığım park yatağın anne yanı özelliği yok yani kendi yatağımla bebeğin yatağını aynı seviyeye getiremeyeceğim çünkü benim yatağım çok yüksek park yataklar o kadar yüksek olmuyor o yüzden gereksiz yere 1000 TL fazla vermek istemedim. Eğer senin yatağın yüksek değilse bu ürünü araştırabilirsin 3 farklı rengi var tam fiyat performans ürünü. Ben ayrıca oda yapacağım için piyasaya göre de çok uygun geldi bize hem zaten 1-2 yaşaa kadar kullanıyorlar alt komşum 3 yaşında çocuğu hala kullanıyor 🥰
Chiko Leylaberk yatak yanı icin kanz in pretty oyun parkini aldim gayet guzel katlaniyor cantali kurulumu da kolay. ayrica kendi odasina almila mobilyadan bir takim da aldım onda standart bebek karyolasi sonrasi icin büyütuluyor yatagi falan tek kisilik baza olarak geldi kullanışlı baya.
Mucizebeklerkennn Leylaberk beşiği abuk subuk süslü hasır vs kesinlikle almayın bebeğim doğdu şuanda normal beşiği var fakat 2 aylık olana kadar beşikte bile yatiramiyoruz. Anca üçuncu aydan sonra. Anne yani da işe yaramıyor alacaksanız park beşik alin
Babu Leylaberk 1500 tl uyku seti hepsi içinde amme yanı olan kademeli tekerlekli 60*120. Ahşap aldım ben
Tugce1506 Babu sanırım aynı üründen aldık😍 ben civilden aldım 1600 TL ye çok araştırdım en mantıklısı park yatak geldi zaten ayrıca oda yapıcam. Sadece benim aldığım anne yanına olmuyor seviyesi inmiyor çok önemli değil çünkü yatağım Yüksek boşuna daha fazla paralar ödemeye gerek yok yatağı değiştirmediğim sürece hangi beşik olursa olsun kullanamayacaktım zaten herşey uçmuş durumda bizim daha 152 günümüz var kullanmaya siz başladınız mı😍