edosvebebisi Leylaberk ben bunu aldım çevremdeki çoğu arkadaşım 4 5 yaşına kullandı doğumundan itibaren
sorybaby edosvebebisi memnun musunuz bundan ben de çoğu kişiden bunu tavsiye alıyorum kendim de araştırıyorum da görüntü olarak sanki pek iyi durmuyor ama sanırım kullanışlı gibi
Edafmo edosvebebisi park yatağa ayrıdsn içeri yatak aldınız mı? Bir de uyku seti mi yoksa nevrem takımı mı kullanıyorsunuz
OzgeSrc Leylaberk kesinlikle heyner anne yani besik. Cok kullanisli tekerlekleri var asansorlu korkuluklari indirip yataginizs sabitleyebiliyorsunuz. Kizim 3 yasinda hala yatiyor sira kardeşinde insallah :) tavsiye ederim
Esracnplt OzgeSrc ya heyner alıp ikinci çocuğa kullanabilmek büyük marifet 😕 ben çok beğendim inatla istedim aldırdım şimdi iade gönderecem çok kalitesiz ahşabı da uyku seti de berbat ..
Edafmo OzgeSrc peki park yatak dimi? içerisine ayrıdan yatak aldınız mı? Bu marka 70×100 ölçüleri benim de favorilerimde almayı düşünüyorum. Bir de uyku seti mi aldınız içerisine yoksa nevresim takımı mı yorgan falan aldınız mı
prematureannesi_ Leylaberk ahşap kullandım iki kızımda da bebekonforu tercih ettim ilki 60-90 dı ikinci 60-120 oda yapacağım için anne yanı olsun istedim
edosvebebisi sorybaby sallanabiliyor dönencesinde titreşimide var çok rahat uyuyor çok fazla piknik vs yerlere gittiğimiz için özellikle tercih ettim beşiğide götürüyorum
edosvebebisi sorybaby görüntü pekte fazla mühim değil şu zamanda boşa gösterişli kullanılmaycak bi ürün almak istemedim anne yanı olan küçük sepet beşikler ileri zamanlarda bebek için tehlike yaratıyor arkadaşım sepet beşik almıştı 11 aylıkken beşikten düşmüştü bebeği uzun süreli ve güvenli park beşikler daha çok tercih ediliyor
Karabiberimm kahvesever__ bu beşikler sabitleniyor mu ? Bildiğim kadarıyla sallanan beşik ve bebek hareketlenmeye başladığında düşme riski varmış arkadaşımda vardı bi süre sonra kullanmayı bıraktı
kahvesever__ Karabiberimm valla bizim beşik sabitli oğlum 7 buçuk aylık hala onda yatıyor rahat rahat düşüne gibi bir şey yok 1 yaşına kadar ve saha fazlada yata bilir benim beşim resimdekinden baya büyük
Karabiberimm Leylaberk https://ty.gl/nn82d0ss7x Bugün bunu sipariş verdim. Baya araştırdım alanlar memnun. Büyüyen beşik olması avantaj. Eni biraz dar ama rahat 6-7 yaşına kadar kullanır diye düşünüyorum nasip olursa
SerraveAnnesii 8 aydır Ahşap beşik kullanıyorum 70e 130 ölçülerinde. Küçük anne yanı beşiklerinden almadım uzun kullanılmadığı için. Bu beşik yeterli oldu hemde uzun süreli kullanacağım 🥰
OzgeSrc Esracnplt sizin sansiniza oyle denk gelmistir. Kullanan herkes cok memnun inann cok saglam. Markssi direk heyner degil o tip hepsiburadadan almistim taş gibi
Elifengin Bende sepet tarzı bişey düşünüyorum odama, kendi odasını da yapacağım nasip olursa 5aylıkken odasına koyacağım, o yüzden sepet tarzı veya sallanan tarzı bişey düşünüyorum. Odasınada büyüyen beşik alıcam inşallah
Papatyaa_01 Leylaberk https://ty.gl/927z9ykgjp ben bunu alacağım nasipse banada annemler hediye alacak bunu :) görüntüsünü sevdim ve kullanışlı gibi geldi ileride yatakda oluyor, buna benzer çok model var trendyolda, bütçeniz nedir bilmiyorum ama trendyola bakın en uygun 600 tlden başlıyor boyutuna göre modeli malzemesine göre fiyat değişiyor
Prensesannesi96 Papatyaa_01 belli bi süre sonra bebek kendini hurdan atabilir o yüzden biraz riskli buluyorum canm arkadasmın bebeği defalarca atlatı yatak değiştirdiler
Seyma55 Leylaberk 2.hamillegim deki tecrübeme göre kesinlikle park beşik cnm 😃 ilk çocukta gurbetteydim ve hicbisey blmiyordum büyüyen beşik aldık mobilyadan sırf görüntüsü için ama pişman oldum sattm şimdi kızıma park beşik aldm çok kullanışlı oluyor çocuk 2 yaşına kdr yatıyor nereye gidersen goturebliyorsun .Civile e bebeğe bakablirsin