Havvasoyd İnstagram da bulunan Arap makyaj dünyasından alışveriş yapan memnun kalan kalmayan var mı arkadaşlar bu çatlaklar sivilceler herşey için bi ürün var ama yine de bi güvenemedim
Deletedmom6 Havvasoyd Ben aldım gece gündüz kremi , biberiye yağı, birde saç için yağ almıştım 3 dende çök memnun kaldım özellikle gece gündüz kremine bayıldım hatta benim bitti tekrar isticem unutmuşum iyiki hatirlattiniz .
Asafeymeninannesi Takip ettiğim bi sayfa. Kullanmadım hiç ama kullanan arkadaşlarım memnun. Yağları kremleri bitkisel diye biliyorum hem fiyatlarıda uygun
Beyzaharun Asafeymeninannesi ne bitkiseli hepsi çakma ürünlerin , zaten ürünler ben çakmayım diye bağırıyor adeta bunu makyajdan iyi anlayan insanlar bilir. sakın almayın yani özellikle hamilelikte kullanılan malzemeler ekstra önemli . Bir kimyager olarak yazıyorum o çakma ürünlerde bulunan kimyasalları bilseniz yanından geçmezsınız
Mrtgn Benim bir arkadaşım sipariş verdi farklı bir ürün geldi doğuda bir şehirdi hatırlamıyorum oradan geliyor ürünün üzerinde herşey arapca Türkçe bişey yazmıyo içerik olarak ne olduğunu da anlamak zor ürün farklı geldiği için WhatsApptan mesajlaştılar ama ciddi boyutta tartışmaya döndü nasıl olsa adresini biliyorum şeklinde tehditlere kadar ben tavsiye etmem arkadaşlar❗️