Eyll06 Cuma günü kontrolum var 36+1 haftalık olcam o gün açıkcası vajınal muaneden korkuyorum o gün yaparlarmı sizce yoksa 37 den sonra mı yapılıyor
edosvebebisi Eyll06 anormal bi durum olmadığı sürece doğum anına kadar yapmıyorlar doğumu tetiklediği için ben 35. Haftada suyum geldi sanıp acile gittiğimde yapmışlardı
edosvebebisi Eyll06 anormal bi durum olmadığı sürece doğum anına kadar yapmıyorlar doğumu tetiklediği için ben 35. Haftada suyum geldi sanıp acile gittiğimde yapmışlardı
Nazendehanim Eyll06 bana doktor bir hafta öncesinden haber verdi 36 da gittim en son haftaya çatı kontrolü yapalim dedi
Muhikotu Ben şu an 35+2’deyim. Doktorum 37. Haftadan sonra her hafta kontrole gelmemi, 38. Haftada da çatı muayenesi yapacağını söyledi.
Nazendehanim Eyll06 korkma canım ya doğum yapacaksın sonuçta yani aslında yapmaları çok da.luzumlu değil doğum anında da bakılabilir ama ben hatırlatmayacagim doktora kendisi hatirlarsa da yapmamız çok mu lüzumlu diyeceğim 😅
ssalihaemin Nazendehanim çok yanlış düşünüyorsunuz o muayeneyi amacı kemiklerinizin uygunluğuna bakılması bence korkmayın ve yaptırın bende cuma günü yaptıracağım bende sizin gibi düşünüyordum doktorum nasıl anlayacağız kemik yapının uygun olup olmadığını dedi normal doğum için gerekli olduğunu söyledi 🥹 ama çoğu yaptıran korkulacak birşeyin olmadığını kendini kasmazsanız saha çabuk olacağını dediler nasıl olacak bende meraklıyım
Nazendehanim ssalihaemin Aslında ben böyle düşünmüyordum ama çevreden o kadar çok söyleyen oldu ki etkilendim sanırım ,doğum anında bakmayı uygun gören doktorlar varmış zaten doğum anında gevşeyen bir kasmış vs diye biraz ondan etkilendim galiba 🤔