Mervedez159 2 ay 19 gün once sezeryanka dogum yaptım kanamam cok surdu hatta daha kecen gun bıke peceteye suyla karısık cok az kan geldı gıbı sorum su kı nezaman adet olunuo dogumdan sonra normal adetı nezaman olurum
gamzosgamzos Mervedez159 ben ilk bebeğimde 3 aya 10 gün varken olmuştum ikincide 5.ayda ama hala tam düzenli olmuyorum
BusePolat Mervedez159 5 buçuk ay önce normal doğum yaptım benimde 2 ayi gecik surdu kanamam sonra bitti 1 ay sonra tekrar oldum doktor lohusa sonrası hemen adet olunuyo muhtemelen öyle olmuştur dedi kanamam 2 gun azalmisti yok denecek kadar azdı sonra birden cogalmisti demekki hemen adet olmuşum simdi düzenli bi şekilde her ay oluyorum
Anakralicee Mervedez159 ilk doğumumdan sonra 18 ay adet olmadım şimdi ikinci bebeğim 2 ay 9 günlük doğumdan sonra kanama gibi değil hep lekelenme tarzında oldu doğru düzgün kanamam bile gelmedi kırkımda.Bidaha olmadım adet bakalım ne kadar sürecek bu sefer
2babiesmom Mervedez159 Ben ilk bebeğimde doğumdan 1 yıl sonra oldum doktoruma sordum gebelik yoksa problem yok demişti 🙈 kişiden kişiye değişiyormuş.
Elifffyusa İlk gebeliğim 40 im çıktı 4 gün snra adet olmuştum emzirdigim için 1 yıl duzensizdi snra duzene girmişti smdi ikinci gebeliğim bilemiyorum ne olur 🙈
Tiiffany Mervedez159 kişiye göre değişiyor hormonlarla alakalı. Ben 6.ayda oldum. 1 sene olmamanız normalmiş
Vera09 Kızlar benim 2ay oldu sezaryen olalı. 35gün sürmüştü lohusalık. Dün adet oldum sandım çamaşırmda kan vardı. Bugün geçti bidaha olmadı normal mi bu🤔
BBuseY Arkadaşım 5inci aydan sonra oldu 🤗 geçen gittim arkadaşıma o karnındaki şişlik vücudundaki şişlik hepsi gitmiş bir zayıflamış geldi gözüme 😃 sanırım regli olduğundan