mineeeee Bugün sabahtan beri sol kasigim ağrıyor. Ne yapmam gerek 23.haftamizdayiz.Sol tarafımda kist te var .Doktor son 3 ayda geçer dedi ama ondan mı kaynaklı acaba.Benim gibi olan var mı acaba
Burcu35 mineeeee kisten kaynaklı olabilir canım doktora gözüksen daha iyi ama şimdilik ayağının altına sıcak su torbası koy istersen belki üşütmekten kaynaklı olarakta ağrı yapmış olabilir
Tugbakalenci mineeeee kasık ağrısı ciddi bişi kesinlikle doktoruna gitmelisin ihmal etme . Ben 20. Haftada sol kasık ağrısı ile doktora gittim enfeksiyon ve erken doğum riskinden 6 haftadır evde yatıyorum . İnşallah senin bişi çıkmaz .
mineeeee Burcu35 Havalar çok değişik birde hamilelikten dolayı bir sıcak basıyor bir soğuk kendimi bir türlü ayarlayacağım bu yüzden. Grip olmuşum zaten.Acaba ondan mi
Burcu35 mineeeee aynen ne giyceğimi bende bilemiyorum devamlı sıcak basıyor arkasından üşüyorum. Ayağından çorabı eksik etme en iyisi ayaktan belden aldığın soğukta kasıklarda ağrı yapar
mineeeee Burcu35 en iyisi dediğini yapmak.sagolasin.Rabbim yavrularımız sağlıcakla kulaklarımıza almayı nasip etsin insallah
mineeeee tahlil mi yaptı acaba enfeksiyon için. Doktorun bana normal diyip durdu hep😔Ona göre her şey normal.
Tugbakalenci mineeeee evet idrar tahlili yaptı ayda 1 kerede yapar . Çünkü enfeksiyon olmaması gerekiyor
mineeeee Tugbakalenci bende isteyeyim idrar tahlili.bundan önce ilk gittigimde idrar kulturu alacaklardı çatala olan korkumdan aldiramadim. o zaman idrar tahlili verdireyim