Gokcemm11 Kızlar boğazıma gıcık gibi geliyor öksürüyorum yırtıldı artık boğazlarım evde yapacagım rahatlatıcı bişeyler varmı bildiğiniz uykular haram oldu öksürmekten uyuyamıyorum 😓
Flz-cner98 Gokcemm11 sıcak suya bal zencefil tozu ve limon sıkıp içiyorum ben eğer bal limon yoksa sadece sıcak su içmek de boğazlarınızı yumuşatır
Flz-cner98 Gokcemm11 sıcak suya bal zencefil tozu ve limon sıkıp içiyorum ben eğer bal limon yoksa sadece sıcak su içmek de boğazlarınızı yumuşatır
Sumeyye02 Gokcemm11 ayva çekirdeklerini ezin bal ile karıştırın tüketin rahatlatır Yine ek olarak mandalinayi kabukluu ortadan kesin mandalinanın üzerini kapatacak şekilde şeker koyun mandalinayi gecmicek kadar su pişirin o şeker zaten erimeye baslicak sonra güzelce tüketin Yine ek olarak terayagini yakmadan eritin hemen üzerine pekmez koyup bir taşım kaynatın bir iki damla limon damlatın sıcak sıcak tüketin afiyet şifa olsun çok iyi geliyor
Ellia Bende öyleydim canım sonra iyileştim derken burun tıkanıklığı da yaşıyorum şu an. Ben strepsils bu pastil var ya o ile ıhlamur demledim bogazlarım için .
Sumeyye02 Ellia pastili hamilelikte doktorlar önermiyor bilginiz olsun o ben de eczaneden alıp içtim doktora söyledim onerilmedigi i söylemişti
Selinssmz Bende aynı durumdan muzdaribim artık dediğiniz gibi uyku bile uyuyamıyorum kaburgalarim batıyor karın kaslarım ağrıyor artık, zencefil bal limon ıhlamur vs tüketiyorum ama bana mısın demiyor
1erkekkannesiiii Sumeyye02 benim doktorum da herhangi bir pastil içebilirsin zararı olmaz demişti canım. Soğuklarda hep grip gibi gezdim kendime eziyet edemedim aldım😫
Sumeyye02 1erkekkannesiiii dikkat edin ben hastanede de calisirken kadın dogumcular kesinlikle onermiyorlardi hamilelere