QUEEN0888 Nolur bana hepiniz Ayetül kursi okuyun.Çok korkuyorum.Dualarınızı eksik etmiyin.Oğlumda hastalanıp.Çok endişe doluyum🥺😫😫
1erkekkannesiiii QUEEN0888 canım bir şey olmayacak korkma sağlıkla gelsin inşallah. Dualarım seninle 💜
Der_0 QUEEN0888 Bitanem öncelikle korkma doğum olsa bile çok şükür büyük artık bir sıkıntı olmaz inşallah kilosu gelişimi güzelse alıp eve gidersiniz Allah yar ve yardımcınız olsun duam sizinle 🙏🏻💖Sakın endişe etme bir şey olur mu diye Allah’ın izniyle bir şey olmaz
gulseren23 QUEEN0888 Şuan size bol bol ayetel kürsi okuyorum. Sizde beni dualarınıza koyarsanız çok sevinirim ismim Gülseren🌸 Allah sağlıkla bir avazda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eylesin 🤲🤲
Surprizzz2022 Canm hiç korkma vakti saati gelmia demkki dualarimz siznle🤲 35haftalik doğum yapmış biri olarak söylüyorum bunu için rahat olsun. Sağ salim gelsin minnik hayrlisi ile 🤲
Esmay QUEEN0888 Allah yardımcınız olsun sağ salim sihhatlice alın kucağınıza cani gönülden dua ediyorum . Rabbim kolaylık versin
Gebeyim35 Duslarım seninle,karsı komsumda 35.haftada dogurdu bebegı alıp geldıler cok sukur cok saglıklı,hiç aklıma kotu bişi getırme bol bol oku sende,rabbim saglıkla kucagına alnayı nasıp etsın