Burnumageliyoduslkmsn minikk_mucizem doğuma inşallah o girer ya bal kadın bal çok memnunum ondan ama daha doğum hakkında konuşmadık
minikk_mucizem Burnumageliyoduslkmsn gerçekten öyle çok iyi çok samimi bir doktor inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Gamzeylmaz28 minikk_mucizem randevu yu nasıl alıyorsunuz ya kaçta ben hep kaçırıyorum saatleri bekliyorum yada hemn doluyor saatler 🤦🏼♀️
minikk_mucizem Gamzeylmaz28 ben genelde talep oluşturuyordum doktorun ismine randevu açılınca mesaj geliyordu öyle alıyordum
Gamzeylmaz28 minikk_mucizem bende yaptım ama genelde ya İstanbul da olduğum için gidemedim şimdi yine aynı oldu bugun boş yer vardı ama İstanbul dayım gidemedim , artık 22 sine fatmanur tüysüzoğluna aldım
papatyannaa Ben de Murat mengulluogluna gidiyorum genel olarak tavrından memnunum ilgili sagolsun. İlk dogumumu yüzyılda yaptım. Acaba farabide doğum yapan var mı merak ediyorum. Muayene bir şekilde geçiyor önemli olan doğum ve sonrası.
Gamzeylmaz28 papatyannaa bende yüzyıla kontrole gidiyordum ama fiyatlar artınca biraz kararsız kaldım darıca Farabi yr randevu aldım bilmiyorum nasıllar ama denicem burda başka da doğum yeri yok
papatyannaa Gamzeylmaz28 Arkadaşım yaptı çok memnun kaldı diğer iki çocuğunun doğumu medarda olmuştu boşuna gitmişim özele demişti. Önemli olan iyi insanlara denk gelmek