Htc3866 Pijamaskeliler acil sezeryanla aldılar bebeği canım suyum bacaklarımdan aktı gitti şimdi bebek yoğun bakımda ben fakülte Hastanesi’nde yım annem gitti bebeği gostermemisler sabah kardiyoloji profesör u gelip bakacakmis
Pijamaskeliler Htc3866 aaa daha yeni konusmustuk inşallah guzel olacak herşey🤲🏻🤲🏻 bende evde bekliyorum 2 hafta snra kontrol var 31 e girdim 30 da 27 uyumlu idi 940 gramdi bakalım neler olacak 2 gündür durup durup ağlıyorum birşey bilmedigimiz için ne olcak edecez diye eşimle el kol bağlı 34 e kadar gelebilir bu gebelik dediler benide sezeryan yaparlar artık suyu bayagi az cnki
Htc3866 Pijamaskeliler herşey aniden gelişti hiçbir şey düşündüğün gibi olmuyor zaten canım bir anda hayatın çok farklı bir seyir alıyor hâlâ bebeğimi görmedim onun hüznü var içimde dilerim sende sağlıkla doğumunu yapar kucağına alırsın 🌸
Pijamaskeliler Htc3866 tabi ya bende evde ne olcak nasıl herşey gelisicek diye bekleyip duruyorum 4 hafta süre verdiler ne olacak bakalım hareketi de az sessiz takılıyor genelde korku endişe ile yaşıyorum inşallah herşey ikimiz içinde yoluna girer dua edeceğim sanada 🤲🏻🌸💗
Htc3866 Pijamaskeliler en hayırlı menfaatli olacak şekilde olsun kuzum herşey bir anda oluyor anı yaşamaya bak 😘
Htc3866 Pijamaskeliler en hayırlı menfaatli olacak şekilde olsun kuzum herşey bir anda oluyor anı yaşamaya bak 😘
Htc3866 Pijamaskeliler bebek yoğun bakımda uzun süre misafirimiz olacak dedi doktor kilo aldirmaya çalışıyoruz kalbi için şuan yapılacak bir şey yok dedi ben evdeyim sezeryanim dikişli oldu biraz ağrılarım var kendimi toplamaya çalışıyorum durumun psikolojik yani çok kötü doğurdum kucağım boş ağrım var falan falan işte üç yaşındaki kızım dün gece ateşlendi boğazı iltihab olmuş onunla ilgilenmeye çalışıyorum
Pijamaskeliler Htc3866 olsun kuzu düzelicek herşey bende bugün ilk perinetologuma gittim şok oldu adam bu bebek nasıl büyüdü dedi buralara geldi ben beklemezdim dedi 32 deyim 1150 gram 35 cm dedi bacaklar karnı 4 5 hafta geriden gelio sıkı takip etcez dedi suyu da güzelmiş normle dönmüş kan akımları da düzelmiş şok oldu 30 eylülde kötüydü cnki kan akımları fln kan gitmiodu b2nden şaşırdı geçmiş diye 36 ya kadar dedi gelir dedi o zamana kadar takip etcekler nst grcem 3 günde bir bugün bakıldı güzel.cikti tansiyon da güzel hale risktesin o yüzden düzenli takip olck dedi doğduğunda güzel bir yenidogan servisinde dedi buyur toparlar dedi yani en baştaki hastaneme devam edicem 🤲🏻🤲🏻
Mihrimah18 Pijamaskeliler ya nasıl sevindim seniisminden dolayı hatırlıyorım bi süredir girmiyorum uygulamaya aklıma geldin bi bakayım dedim, cok sükür insallah sağlıcakla kucagına da alırsn. Mevla teala ne büyük, olmaz denen sey olmus cok sükür. Allah kucagınj bos bırakmasın insallah.
Tuana93 Pijamaskeliler ayy canım benimmmm,adına çokkk sevindimmmm hiç sana yazmadım ama hep okudum,üzüldüm dua etdim,defalarla ismini aradım baktım durum ne diyee😚😚😚Çokkk sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin ,Rabbim ikinizide korusun🤩😘
Pijamaskeliler Mihrimah18 mucize lazım demişlerdi gercektn mucize gbi birde kucağıma alayım gözümle göreyim dünya benim olucak 🤲🏻🤲🏻🌸🌸
Pijamaskeliler Tuana93 çok sağolun Allah razi olsun herkesin duası ile sizlerin iyiye gidiyoruz dahada iyi olcak inşallah tum gebelere tüm anne adaylarına dua ediyorum bende 🤲🏻🥰
Pijamaskeliler Htc3866 napıosun canım benimde gerilik 5 hafta 33 e girdim bebek karnı bacaklar 5 hafta geride 1350 kilo 37 38 cm dedi doktor sezerysn olcam bende senim bebeğin nasıl k😔
Htc3866 Pijamaskeliler 15 gün oldu yigun bakımda canım bekliyorum kilo alması için bekliyoruz dedi doktor çok şükür kilo almaya da başlamış ama çok az az alıyor anne karnındaki gibi değil
Pijamaskeliler Htc3866 olsun iyi olsunda bende bekliyorum sezeryan dedi doktor bebek küçük diye normali kaldırmaz dedi çok korkuyorum😔