Fatmasnny Gmzmtn 37. Haftadayım bulantı kusma tiksinme baş dönmesi hiçbirini yaşamadım 😊 darısı başınıza
aysql05 Gmzmtn normal canım benimde hiç kusmam olmadı zaman ilerleyince koku hassasiyeti oldu o da çok sürmedi geçti şimdi 26 haftalık olduk bence şükretmelisin güzel bi şey sağlıklı olalım gerisi boş 😅
cemilev Gmzmtn Evet canim ben öyleydim sadece 5. Aydan sonra bel agrim oluştu cok şükür ne midem bulandı be haksızlık ne bas donmesi tansiyon hic birseyim olmadı normal canim öyle de deyip nazar etme kendini 😁 bazen 3. Aydan sonda başlıyor belirtiler
Gmzmtn aysql05 ıns ama bu kez de endişe ediyor insan sağlıklı mi iyi mi diye hep bi doktora gidesim var zor tutuyorum kendimi
Melisahsendursun Gmzmtn 39 oldum bende hic ne bulanti kusma cok sukur hic biweyim olmadi bitek istahsizlik ilk aylarda onun disinda bi sorunum olmadi herkesin boyle gecsin insaallahh
cemilev Gmzmtn Cok ayakta durma yürüyüş yap bolca cnm sürekli ayakta durmak daha kötü yapıyor yürüyüş azaltıyor
Busraatpl Gmzmtn 13 haftalık hamileyim 9-10 haftalıkken başladı inanın yaşamak istemezsiniz bence sevinin ve soranlara yok demeyin kendi kendinize nazar değdirirsiniz.