Evet baya öncenin doğum hikayesini anlatıyorum 🙈 2 haziran sabah 06 saatleri uykudayken suyum geldi ve kalktım eşime söyledim sonra önce sakin bi şekilde duşa girdim hurma vs yedim hastaneye gittik kadın doğum acilin önüne sonra benim tesbihim var neyse onu çektim kapıda yürüdüm bekledim sonra cesaretimi topladım içeri girdim ve içerde suyunun geldiğini söyledim ebeyi çağırdılar ebe uykuluydu korktum dedim aha yandım alttan kontrol edecek ya zaten kendimi kasıyorum bu konuda malesef 🙈 neyse ebe kontrol etti 2 cm açıklığım vardı dedi doğumhaneye çıkıyoruz sandalyeye oturttular gidiyoruz tabi ben ağlamaya başladım 😁 neyse çıktık saat 10-11 gibi suni sancı verdiler belli aralıkla kontrole ebeler geliyordu sonra bi ebe geldi suni sancıyı takamamışlar dedi kendi ayarladı orda birşey pek anlamadım o heyecan korku ile herhalde kendi sancımı çekiyordum.. Neyse bu arada elimde tesbih ve dua kağıdı ile girdim dualar ediyor tesbih çekiyordum durmadan sancım artmaya şiddetlenmeye başladı bu şiddeti yaşayan bilir 😁 neyse çok susamıştım hemşireler su vermedi erkek doktor vardı içeri girdi susadığımı söyledim ağzım dilim kurumuştu artık Allah razı olsun doktor bey bana elleri ile su içirdi sonra sonra her kontrolde 2 cm 2cm açılma devam ediyordu 8 cm oldum ve ebe bana ıkın pratik yap dedi ve ben beceremedim artık ebe gitti baktı bu beceremeyecek dedi herhalde 😁😁 sonra birden foşşş diye kan geldi kanamam oldu korkudan bi bağırdım herkes başıma toplandı hemen doğum masasına aldılar ve ebe ıkın dedi falan Allah kuvvet verdi bi ıkındım bi kaç kez tekrarladım galiba ve ebe şaşırdı çok iyi ıkındığım için neyse sonra şükür kızım doğdu 2-2bucuk saat içinde doğurdum yani hanımlar 😁😁 tabi dikiş yedim artık kaç tane yedim bilmiyorum sormadım da söyleyen de olmadı.. Sonra ebe kızımın getirdi yüzünü yanağıma değdirdi işte o an dünyalar benim olmuştu çok bitkin haldeydim ama on mutluluktan da uçuyordum kızıma hayır duaları ettim doğar doğmaz neyse odamıza geçtik bir gün hastanede kaldık koridorda yürümeye başladım azcık herkes benim ismimi dualı kız koymuştu ve o gün hastanede ismim dualı kız olarak kalmıştı 😍😇 şimdide 2022 oğlumu 7 gün içinde kucağıma Allah izin verirse Alacağım umarım çok kolay bi doğumum olur.. Kaç gündür ağlıyorum kızımı bırakıp nasıl doğuma gideceğim sağ çıkacaymıyım gibi düşünceler aklımı kurcalıyor o kontroller dikiş beni hala korkutuyor ama sonu çok güzel olsun da Allah yardım eder her zorluğun bir kolaylığı vardır umarım oğlumu da böyle kısa saat içinde doğururum hatta daha gider gitmez doğursam ne güzel olurdu 🙈💕 ikinci doğum hikayemi paylaşmak nasip olur mu bilmem RABBİM hepimizin yardımcısı olsun sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza 🌸 🦋