Bir_tirtilannesi Buseyy 11+4 deyim bende normal canım rahim büyüyor onun etkisinden dolayı kasık bölgemizde ağrı oluyor sürekli değilse bu sorun olmaz takibini yap gözlemle kendini doktorunada danisirsin canım bu konuyu 😊
Fatosbulut Buseyy normal canım 10+8 im bende kasıklarımda sürekli ağrı var benim, sağ yumurtalığımda kist var bıçak saplanması gibi kramplarım oluyor olduğum yerde kalıyorum kıpırdamadan geçmesini bekliyorum canımı alıyor benim
minikmucizemmmmmm Fatosbulut çikolata kisti bende de var 10+4 haftalığım, sol tarafta benim kist genelde orda ağrı hissediyorum kısa süreli normal demekki, bebişimde sağda diye düşünüyorum 😂
Fatosbulut minikmucizemmmmmm normal normal kiste baskı olduğu için ağrı yapıyor bana sürekli kramplar giriyor canımı alıyor 😅 benim kistte bebişte sağ tarafta
minikmucizemmmmmm Fatosbulut peki küçülme oldu mu hiç benim 7 cmdi hamile kaldığımda. Kalp atışı için gittiğimde doktor 6.5 cm ölçtü şu an ne durumda bilmiyorum inşallah küçülür ve gider🤲🏼
Fatosbulut minikmucizemmmmmm bende küçülme olmadı hiç ama belki kese büyüdükçe olabilir inşallah olur yani