Oznur663 Kızlar sezeryan isteyince hemen diğer güne mi veriliyor acaba nasıl oluyor kanlarim falan hazır dosyam da hazır
Oznur663 Nazlimom ben bebeğimin hareketlerini az hissediyirum da yarin gidecegim acaba hemen alir mi dedim
Eddakayaa Minigim38 sezeryana gün vermeden önce yapılması gereken işlemler var mı yani sizden herhangi bir test falan istediler mi yoksa hepsini gittiğiniz gunmu hallettiniz
Nazlimom Oznur663 nst bağlar önce kuzeniminde öyleydi ciğer geliştirici vurdular 2 hafta sonra oldu doğumu zaten 38. Haftaya gün vermişti o 36 daydı
Minigim38 Eddakayaa 3gün önce kontrole gittim kan verdim sezaryen günüm geldi hiç birey istemediler ama form doldurduk doğuma girmeden önce
Eddakayaa Minigim38 anladım canım teşekkür ederim ❤️ bende sezeryan istediğimi telefonda söyledim yarın gel dedi 39 haftalık oluyorum yarın acaba sezeryana alırmı yarın yoksa gün mü verir diye tereddütte kaldım
Minigim38 Eddakayaa size bağlı o gün boşsa sıze söyler kabul ederseniz aynı gün yapar yoksa gün verir 😇sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰