bebeklerin_annesi QUEEN0888 ıkınma hissi sancı çekip son anlara gelince olur canım 2 tane normal doğum yaptım bilgim var Sen kaç haftalık sın Sancım felan var mı
Mavikalem Melisasak145 Bir gün önce 35 haftalığım demiş. Doğum belirtisi olabilir diye geldi benim aklıma 🤔
1erkekkannesiiii QUEEN0888 canım devam ederse bi acilden git nst yapsınlar belki ya ıkınma hissi doğuma yakın oluyo bildiğim ama yine doktorun dediği önemli
Mavikalem QUEEN0888 Her ihtimale karşı bir doktora gidin mutlaka nst yapsınlar. Benim sanci başlamış hissetmiyordum. Suyu gelince hastaneye gittik nst de sancı çıkıyordu. Sürekli büyük tuvaletim varmış hissi geliyordu
Hidoiso-06 QUEEN0888 ben hep ıkınma çektim sanki kabuzmuşum gıbı cok afedersiniz o şekılde başladı akşama dogum yaptım ama doktor az bekle evde dedı devam edecekmi kesilcekmi az takıp et demişti malum yalancı sancılarda oluyo devamı gelmeyen anlık 🥰
Hidoiso-06 QUEEN0888 birinci kızımda bunu yaşadım ikinci kızımda ama sancı geldı direk üçüncü nasıl olcak merak ıcındeyım🙈