Brck0303 Bu haftalarda erken doğum yapan var mı yada çevresinde yapan var mı çok şiddetli ağrım var ara ara giriyor ama bugun yarım saat belki daha az süreyle sürekli ağrım oldu hala geçmedi bebeğime bişey olacak diye korkuyorum bilgi verir misiniz
Dilek48 Brck0303 en sağlıklısı dr gidin bir nst çekilmesini ister bende öle oldu ve proluton vuruldum erken gelmemesi için 28 haftada 33+5 iz şimdi ise Progestan kullanıyorum şekerim var erken olmasın die
Bernnnaaaa Brck0303 akrabam 30.haftada doğum yaptı ama bebek 28 haftalık gözüküyordu. 28 haftalık doğum yapmış oldu çok şükür şuan çok sağlıklı 4 yaşında başta çok zorlandılar tabi küvez süreci falan ama rabbim yardım etti çok şükür. Allah herkese zamanında kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah 🙏
Brck0303 Dilek48 progestan baştan beri kullaniyroum prulotan da başladı kanamam vardı haftada iki tane vuruluyordm bitti önümüzdeki hafta randevumuz var
Dilek48 Brck0303 ben ilk başta bende 2 sini kullandım ama geçenlerde gene iğnesini oldum şuandada şekerim düzene girmeden erken doğumu önlemek için bu şekilde önlem alınıyor ama genele ihmal etme ben başından beri çok sık gidiyorum kontrollere
Brck0303 Dilek48 ben henüz şeker yüklemesi yapılmadm yaptırmak da istemiyorum açıkçası çünkü bn normal hayatta da 3 ayda bir zaten kan verip bütün tahlilleri yaptıran biriydim gerek duymuyorum
Dilek48 Brck0303 bence yaptırmalısın çünkü gebelikten önce benimde yoktu hatta ilk gittiğim kadın doğumcuda yok dedi fakat sınır çıkmış ve ben dahiliye tarafından kontrol edildiğinde öğrendim bebek için emin ol sonrası daha sağlıklı şimdi ben sadece bebek için düşürmeye çalışıyorum