Dilara43 Merhaba anne adayları 🤗 7 aylık hamileyim sırt ağrılarım aşırı derecede yoruyo beni özellikle akşamları geceleri.. Hamama gitmeyi düşünüyorum giden varmı bi sorun sıkıntı olur mu acaba (Özel aile banyoları) gidenler varsa düşüncelerinizi yazabilirmisiniz
irem-1999-54 Dilara43 hamama gitmeyi cok istiyorum ama yasakmis 🥲🥲 belki doktorunuza danisip 38. Haftalarda falan gidebilirsiniz
Gulsengulsen Dilara43 tehlikeli olabilir sıcak su buharlı ortam. Normalde sıcak ortamlar beni çok bunaltıyor herhalde gememe gitsem bayılırım. 🤣 Bence riske atmayın.
Nimetkayseri1438 irem-1999-54 duşu bile ılık öneriyor Dr. 38 inci haftada o sıcak hava ve suyla daha hızlı açılma olur ve tansiyon düşmesi de olabilir son aylarda Dr evde mümkünse biri olsun duşa girerken
Asyabuse Hamilelikte sıcak duş bile önerilmiyor, ılık deniyor o yüzden maalesef hamam sefası doğumdan sonraya 😇 ay şöyle sıcak sıcak bi kaslarımız gevşeyeydi iyiydi
irem-1999-54 Nimetkayseri1438 biliyorum ama doktordan doktora deyise biliyo benim doktorum onermiyo ama kimiside diyo benim doktorum izin verdi herhalde hafta yakin oldugu icin acilma vs plsada sorun teskil etmiycegi icin
Nimetkayseri1438 Dilara43 üzgünüm ama hamam hamileliğin her evresinde yasak çünkü sıcaklıkta dolayı tansiyon düşmesi olabiliyor ilk zamanlarda düşüne son zamanlar erken doğuma yol açıyor sabredin doğum yaptıktan sonra gidin kaslarınızın gevşemesi için de eşinize deyin masaj yapsın yavaş yavaş gebe eğitim programları oluyor online katılım bile okuyor ordaki egitmwne de sorabilirsiniz
Nimetkayseri1438 irem-1999-54 son zamanlarda vücut ödem tuttuğu için zaten bi tansiyon problemi oluyor insanın benim Dr um sıcak suyu bile uygun bulmuyor ılık olsun mümkün olduğu kadar diye
Dilara43 Gideceğim yer çokta sıcak bi yer değil aslında ılık bir ortam ama yinede bilemedim kızlar korktum açılcası 🤦🏻♀️☺️