Mucizemses Kızlar 7 haftalık hamileyim göbek deliğimde inanılmaz bi ağrı yanma hissi var normalmi çok ağrıyor neden olur acaba
hayalperest2310 Mucizemses 7 haftalıkken agrı yoktu da 24 haftalık oldum agrılarım başladı göbek kısmı da öyle
Mucizemses benimmdunyamm gerçekten mi bunu duymak iyi geldi tek normal bişey olsun çekerim ağrıyı ama bişey olacak diye korkuyorum bugünde fazla ayakta kaldım misafir falan vardı umarım ondandır
benimmdunyamm Mucizemses normal canım sıkıntı yok aşırı gıcık bir ağrı o biliyorum ben ne zaman ayakta çok dursam yorulsam göbek deliğime ağrı girerdi zor yürürdum benimde hamilelik başında ve sonunda oldu
hayalperest2310 Mucizemses aynn ona şaşırdım şimdiden ağrımaya başladıysa Rabbim yardımcınız olsun zor bende kaç gündür ara ara oluyo nefes alamıyom
Mucizemses benimmdunyamm daha kontrolümede 1 hafta var acile gitsem diye düşünüyordum ozaman hiç gitmeyim
Mucizemses benimmdunyamm neyse canım bekleyim artık olmadı sabah sağlık ocağına gider bi idrar tahlili falan verip doktorla konuşurum.