Ebrarfatih12 Bende 39+1 hiçbişeyim yok. Doktorum persembe günü gel suni ile başlatacagız dedi 🤷♀️ 2 cm acıklık var
Fatmanisa3402 Ebrarfatih12 bn gitmedim en son 37 haftalık ti gittim alttan muayene yapmadılar artık 40 hafta dolmasını bekliyorum o zaman giderim
hambostanimEymen activating labor egzersizlerini yapın bence yorumlardakilerin hepsi ya yaptığı gün ya da ertesi gün doğurmuş 😂deneyin derim bi zararı olmaz 🤷🏻♀️
Tugcelb İntagramda simge duman var hamile pilatesi için güzel bir sayfa, ben eğitimlerinede katıldım henüz 32 haftalığım. Doğumu kolaylaştıracak bebeği kanala yönlendirecek hareketleri var bakabilirsiniz
Ebrarfatih12 Fatmanisa3402 ne yaptınz varmı bir gelişme 😌 ben hala bekliyorum yarın suni sancı ile doğumu başlatacagız bakalım🤷♀️
Fatmanisa3402 Ebrarfatih12 ben doktora gittim 40 hafta ya giricem alttan muayene yapmadilar cuma gunu sabah erkenden gel dedi sadece
hambostanimEymen Ebrarfatih12 dün doğum yaptım ben bir gün yaptım sadece iki kez başka da yapmadım hatta sürekli yattım 38+4′ te minik paşamı kucağıma aldım çok şükür 🥰🥰