Stardust myangelson şimdi yumurta büyüklüğü kafama takıldı moralim bozuldu. Doktor bana bu konuda bi şey demedi ama burda okuyunca moralim bozuldu
myangelson Stardust doktor belirtirdi bence çok büyümüş falan diye çünkü doktorlar her konu hakkında direk söylüyorlar iyi düşünelim iyi olsun canım
Stardust myangelson sadece bu kadar gelişecegini düşünmedim eğer hamile olmazsan bi dahakinde ilcın dozunu azaltalım dedi
myangelson Stardust bakalım hayırlısı olsun canım benim de dediğim gibi 22mm di tek yumurtaydi hatta ben üzülmüştüm tek yumurta tutma ihtimali düşük diye ama tuttu. Hakkımızda hep hayırlısı olsun 🙏🏻🤍
Cananyildiz mrvsrcn sürekli dua ediyorum bende 2 sene sonra hamile kaldım iyi biliyorum 3 defa femara 1 defa klomen kullanmştm cok zor bi süreç ama Rabbim hic beklemedigim bir anda nasip etti. Hersey bir vesile Rabbim verecek olacak mutlaka zamani var 🤲
mrvsrcn Cananyildiz hayırlısı inşallah benimde 15 ay bitti 16.aydayım henüz hiç pozitif göremedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde de bize 🤲
Aysel_krdg mrvsrcn benimde 14. Ay canım letu kullanıyorum bende hiç pozitif görmedim inşallah bu ay görürüm
mucizeolsunn Stardust ben de bugün gittim Klomen letu Estrofem verdi üçünü de kullanacağım haftaya gideceğim bakalım neler bizi bekliyor 😊
mucizeolsunn Stardust evet bende araştırdım üçünü aynı anda kullanan görmedim hiç inşallah bi yan etki felan yapmaz 😐
Stardust mucizeolsunn bende ilk kez duyuyorum. Peki hepsini aynı anda mı alman gerekiyormuş? Yoksa farklı günlerde mi
mucizeolsunn Stardust yarın başlayacağım 1 hafta günde iki kez kullanacağım yarın bi aczacıya sorsam mı ki bu üçü aynı anda kullanılır mı diye doktorun numarası da yok ki arayıp sorayım