Edafmo Kızlar sepet beşik alacaktım hevesliydim ancak kullanim Süresi az ve kısıtlı olduğu için malesef vazgeçtim. Evim küçük, ayrı bir odası da yok bir gardırop alabildim. Uygun fiyatlı park beşik önerisi olan varsa önerilere açığım 💕
[silindi] Edafmo 2300 e aldım ben bütçene uygunsa markasını söyleyeyim aldığım yerde daha az özellikli olup daha uygun olanları da var
Rozmari Edafmo elele madreyi çok öneriyorlar bir arkadaşım da kanz with me aldı 2500 bazen indirime giriyor anne yanı da oluyormuş bir de yoykoyu duydum fakat fiyatını bilmiyorum e bebekte de baby plus markanınkiler uygun oluyor ben de araştırıyorum şu an
[silindi] Burcumm0144 elele sitesine gir benimki madre model Benim onu tercih etmemin sebebi hem yanı açılıyor anne yanı oluyor hem de alt değiştirme eklentisi var ama alt değiştirme olmasa da olur çok önemli bir şey değil, bi de yanı açılmayanlar var onlar daha uygun
Edafmo Meloo14- Prego çok bilindik araştırınca ilk o çıkıyor ☺️ fiyatı malesef şuan için aşıyor beni 😥
[silindi] Edafmo https://www.elelebaby.com/elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun-parki-70x110-cm-gri-siyah?gclid=CjwKCAiAp7GcBhA0EiwA9U0mtq1qVnAqPPnBbNOYsTRPBOY3357NaFwRvNXFhcFj31rZh8tlTZCCVhoCtrwQAvD_BwE
1Gunes Ben yoyko aldım kalitesi şahane. Icinin yatağını ayrı alıyorsunuz fakat. Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Park Yatak Oyun Parkı Haki 70 × 110 cm