boymomyz gucluanne80 bende keseye gtcem cuma çağırdı doktor içim rahatladı değeri görünce, diğer bebekte 4+5ken 2034 tü demekki oynuyor kan değerleri
gucluanne80 boymomyz yaa sizde cuma gideceksiniz ❤️♥️😍💋 hadi inşallah ikimizde görürüz amin amin amin ♥️💋
Nursaygi boymomyz Hiç öyle düşünme canım kötüyü düşünme benimde bir kaybım var geçen yıl aralıkta senesi geliyor. Çok şükür Rabbim nasip etti tekrar hamileyim 15. Haftadayız hep olumlu düşün her şey güzel olucak buna inan. 🙏🏻
boymomyz Nursaygi sendemi aralıkta kaybettin canım . Bende kan verdim smdilik iyi çıktı kan bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz senin adınada sevindim ☺️ Ben 11 ay kalamadım zor kaldım tedavide olduk eşimde az sıkıntı vardı ilaçla şükür halledilmiş 🥰
1asel-duru yumamiii 6 hafta 3 günlük bugün kontrol vardı bebek ve kalp atışı duydum şükür 10 gün sonra yine gidicem aşırı halsizlik yorgunluk ve uyku hali oluyor enerjim hiç yok midem rahatsız birde aşırı acikiyorum şimdiden
Vildannaz07 6 haftalık hamileyim , doktorum geçen gün ultrason ile baktı. Pek bir şey demedi. 3 hafta sonra gelin kalp atışlarını dinlemek için dedi. Fakat herkes 6 haftasın da kalp atışlarını duymuş. Normal mi
Nursaygi boymomyz Aynen canım geçen yıl aralık ayıydı. Çok şükür korunmayı bıraktıktan sonra hamile kaldım. Rabbim kimseye aratmasın herkese nasip etsin. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun iyi düşünelim iyi olsun. 🥰🙏🏻🤍
gucluanne80 boymomyz yaaaa mükemmel o zaman ikimizinki de normal ♥️♥️♥️♥️ Vallahi çok şükür kendim kadar sevindim size de aynı değil mi sizle benimki 4+6 hafta vallahi çok mutlu oldum yanımda olsanız sarılırdım 💋😍♥️
boymomyz gucluanne80 Benim 4+5 kuzum 🫢 Bakalım cuma doktor ne dicek ikimizede 🥰 Valla gel kız sarılalım ❤️ İnşallah cumada güzel haberlerle geliriz
boymomyz Nursaygi bende aralık 11 de kaybetmiştim canım 1 ay korundum 11 aydır deniyoruz olmadı bayaa üzülüyordum sebep ne diyordum sperm düşük çıktı ozmn nasıl direk kalmıştım diye düşündük klomen kullandım kist yaptı eridi bi kez adet oldım sperm ilacıda etki gösterdi kalmışım . Hep hayırlı zamanda olsun die dua ettim demek ki hayırlı zaman bu zamanmış 🥰 Rabbim inşallah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder biz daha yolun başındayız sen ohhh zoru atlatmışsın ☺️
boymomyz gucluanne80 Kız millet ikiz olabilir yazmış sana 🙄 Aman aman benimde değer aynı senle küsürat oynuyor ya 😂 bence normal bi tane bebek 😅 benim 3 gün önce 717ydi bugün 3783 😂 betanında kese ve bebek görüldükten sonra zaten bi önemi kalmıyor
boymomyz Mryy01 yooo normal canım korkulcak bişey yok 2 kat artması önemli 2 günde bi. İlk gebeliğimde verdiğim kanla şuanki gebeliğimde verdiğim kan değeri bile farklı canım ikisinde de 4+5 te verdim arada 1700 fark oynuyor düşün