yumamiii Neler hissediyoruz neler yaşıyoruz 🥰🥰 benim 3 haftalık daha çok yeni inşallah sağlıklı büyür gelişir
boymomyz yumamiii 4 haftalık , ne anneyim diyebiliyorum nede hamileyim . Herşeyi çok güzel giderken kaybettiğim bi bebeğim var . Şimdi keseyi gör kalp atışı dinle kalbi duracak mı yaşayacak mı düşüncesi … Rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin 🤲
ayten9 yumamiii bende 5haftalık hamileyim mide bulantısı kasık ağrısı halsizlik şuan yaşadıklarım perşembe günü kalp atışları için gideceğim inşallah 🤲🏻🤲🏻
Bsragrkan Edaceylin bende su an 5+2 tim. 6+1 de kalp atışları için gideceğim sen tam kaçta gideceksin canımm
Kuzuletta Edaceylin Benim 4+6 da kesem gözükmedi. Salı gününe randevu verdi. Eğer göremezse keseyi, gebeliği sonlandıracakmış ☹️ salı 5+4 haftalık olacağım. Umarım dış gebelik değildir. Beta 3745 çıkmıştı
Bsragrkan boymomyz aynıyız canım bende 5+2 hamileyim .. keseyi gördüm her şey yolunda ama daha önce 12 haftalık kaybım var seni çok iyi anlıyo um ama güzel düşün lütfen her şey gzel olacak bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız
gucluanne80 boymomyz aynı ben 4+5 bende birinci bebeğimi kaybettim bugün yeniden kan vereceğim doktorum 1000 değerlerde gel dedi aynı siz gibiyim bende
Kubra1414 boymomyz 12 haftalıktı bebeğim cinisiyetini öğrenmeye en iyi özel hastaneden doktordan Rendavu aldım karnımı açtığında bebeği gördüğümde cinisiyeti ne dediğimde Bebeğin Öldü demişti ertesi gün bebek düşmeyince kürtaja alınmıştım ve o kadarda çocuk çok seven biriyim çok şükür rabbim geri nasip etti
Nursaygi boymomyz Hiç öyle düşünme canım kötüyü düşünme benimde bir kaybım var geçen yıl aralıkta senesi geliyor. Çok şükür Rabbim nasip etti tekrar hamileyim 15. Haftadayız hep olumlu düşün her şey güzel olucak buna inan. 🙏🏻
Sultan0409 ayten9 kesede bebeği gördün mü 5 haftalıkken bende 5+3 de doktora göründüm cuma bebeği görelim inşaAllah dedi
boymomyz Bsragrkan Prombofili paneli testi yaptırdın mı canım ? Benim pıhtılaşmam çıktı o yüzden kaybetmişim birde o bebeğim evlendim direk olmuştu bu bebeğe 11 ay korunmadık daha yeni kaldım çok üzülüyorduk kalamıyorum die 😢 Bakalım rabbim hayırlısını versin sende stres yapma bak görmüşsün kesesini 🥰 Herşey yolunda gider Allahın izniyle 🤲 Ben diğer bebeğimdede kalbini duyunca hamile olduğuma ikna oldum ben mi çok abartıyorum insanlar mı anlamadım. Kanda gebelik görmek hamile olduğun anlamına bile gelmiyor kimyasal dış gebelik boş gebelik herşey olabilir kese bebek görmeden hamileyim demek ne biliyim garip
Emineo98 Bsragrkan Bsragrkan kaybınızdan nezaman sonra tekrar gebelik oldu acaba bende 18 ekimde kürtaj oldum denemeye başlamak için erkenmi beklemelimiyim blmiyorm
ayten9 yumamiii evet :( herşeye bulanıyorum kendi kokumu bile istemiyorum sürekli kıyafet değiştiriyorum umarım hepimiz için bu süreç sağlıkla biter 🤲🏻
yumamiii boymomyz insan kanda göründe ümitleniyor işte maalesef ki. Allahım herkese nasip etsin benim daha çok yeni umarım her şey güzel olur
Bsragrkan boymomyz canım her testi yaptırdım. Hiç bir sorun çıkmadı. 13 haftalık bebeğini kaybetmiş bir anne adayı olarak seni iyi anlıyorm ama yine de güzel düşünelim güzel olsun bende öyle keseyi de görsem atışı da duysam inanamayacak gibiyim ama güzel düşüneceğiz vaktinden önce çiçek açmaz Allahım hayırlısıyla bir evlat nasip edecektir. İsteyen herkese…. Kucağını kimsenin boş bırakmasın rabbim 💐
ozerturksule Merhaba ben de bugün kan testi verdim 65 çıktı beta, program göre 3 haft 5 günlük diyor. Umarım değerim normaldir daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim o yüzden tedirginim
Asgzmm ozerturksule merhaba benimde ilk gebeliğim boş gebelikti. Suan da hamileyim reglim gecikti diye kan verdim ve 61 çıktı 3 gün sonra tekrar verdim 403 çıktı suan doktor sağlıklı gebelık gibi duruyor dedi bakalım henüz keseyı görmedik. Tedirgin olma Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin canım
Edaceylin Kuzuletta normal de görünmesi kazım ben 2950 beta ile gördüm ama sana tavsiyem gebeliği sonlandırmadan önce başka doktora gitmen
boymomyz yumamiii Bekle canım seni üzmek istemem 8+3 te kaybettim herşeyi iyiyken çok heveslenmiştim daha sonrasında 11 ay tutmadı . Heyecanını içinde sakla göz var kalbini duyana kadar dillendirme . 2 haftan gecsin bende bekliyorum kesemiz görülmedi bakalım nasibimizdekini yaşıycaz kusura bakma üzdüysem gerçekleri yazdım 🌸
Sultan0409 Skn23 benide cuma çağırdı ama bebişi görelim dedi 6+3 bende Ama 5+4 de kese de bebiş görünmemişti