Bugün tam 25 günlük olduk anca yazabildim. Gelelim hikayeme,yıldırım gibi dedim çünkü hastaneye gitmem ve doğum yapmam 3 saat bile sürmedi. 9 kasım sabah 06:30 gibi hafif sancı hissettim ama öncesinde yalancı sancılarım olduğu için çok ciddiye almadım. Uyumaya çalıştım fakat 20 dk da bir geliyodu tam uykuya dalacağım an regl olacak gibi tatlı bi ağrı hissediyordum. Neyse biraz oyalandım duşa girdim rahatlamak için,bişeyler atıştırdım geri yattım baktım sancılar düzenli geliyo. Biraz daha oyalandım yatakta ama eşime bişey çaktırmıyorum kendisi gripti perişan bi haldeydi panik olup beni de panik etsin istemedim çünkü 9 ay boyunca doğum korkusundan geceleri uykuları kaçan kabuslar gören biri olarak doğuma çok rahat ve panik olmadan gitmek istiyordum. Neyse kalktık kahvaltı yaptık sancılar dayanılmaz olana kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyodum,ardından tekrar duşa girdim,sonrasında mutfağı topladım son kez evi bi elden geçirdim valizimi puseti kapının önüne koydum bekliyorum😂 sancılarım 5 dk da bir olunca annemi aradım geldi ama ben o kadar relaxım ki eşimde annemde doğum sancısı olduğuna pek inanmıyo,neyse annem hadi gidelim dedi dedim dur bekle hemen değil,gittim güzelce kahve yaptım içtim sonra biraz sohbet ettik sancı geldikçe pilates topuna oturdum baktım 3 dk da bir sancı geliyo hadi gidelim dedim ve gittik. Acilde muayene oldum 5 cm açıklık ve ben şok çünkü erken doğum riskim olduğu için hiç bi şekilde ne spor ne yürüyüş ne ilişki hiç bişey yapmadım,hemen yatış verdiler odama çıktım saat 16:30 da üzerimi değiştim kan aldılar ebe bişeyler anlattı derken saat 17:00 oldu açılmam 6 cm olunca suyumu patlattılar ve serum taktılar suni sancı mı diye sordum hayır dediler ama bence suni sancıydı çünkü ondan sonra sancılarım artmaya başladı,sancı geldikçe anneme belime bastır diyodum çünkü o şekilde daha az hissediyodum aklınızda bulunsun. Açılmam hızla ilerliyordu. Saat 19:00 da 10 cm oldu ve doğum başlamıştı. Annemi dışarı çıkarttılar bütün doktorlar toplandı ters giden bişey olduğunu hisssettim hemen ameliyat çorabı giydirdiler anestezi uzmanını aradılar bebeğin kanalda kalp atışları yavaşlamış ve doktor lütfen bizi dinle hemen bebeğini kucağına verelim sezaryene almak zorunda kalırsak riskli dedi ve o an bağırmayı kestim sadece onları dinledim,bebeğime bişey olacak korkusuyla nefesim kesilene kadar ıkındım ve 19:10 da bebeğim kollarımdaydı. O kadar güzel bi andı ki tarif bile edemiyorum,kucağıma verdiklerinde inanamadım bu benim mi diye,doktorlar iyi misin diye sorduklarında cevap bile veremiyodum bebeğime bakmaktan,gözlerimi ondan alamıyordum resmen. Rabbim isteyen herkese nasip etsin🥲Bu arada plesantanın çıkışını hiç bi şekilde hissetmedim, doğumum ilk doğuma göre çok hızlı olduğu için maalesef bebeğim içerden yırtarak geldi ve doktor da kesi atmıştı zaten bu yüzden dikiş sayım çok fazlaydı,tam 3 saat dikişim sürdü. Çok kan kaybettiğim için de 4 gün hastanede yattık,ama çok şükür zamanla daha iyi oldum. İnanın ne kadar rahat olursanız o kadar hızlı ve acısız doğurursunuz sakın benim gibi aylarca kendinizi korkutmayın. Şuan meleğim yanımda uyuyor onca dikişe herşeye değer,dikişten de korkmayın 3 saat dikilmiş biri olarak söylüyorum dikişlere iyi bakarsanız hiç bi sıkıntı olmuyor ilk 1 hafta üzerine hiç oturamadım sadece bu da çok normal 🙃 Rabbim bütün bebek bekleyenlere kolay doğumlar nasip etsin ❤️