aysenur-y1 Merhaba 4 hafta 2 günlük hamileyim, bu süreçte benimle aynı haftada olan hamileler neler yapıyorsunuz? Doktora ne zaman gideceksiniz? Nelere dikkat etmek gerek? Ne yemek yemeliyiz? Belirtileriniz devam ediyor mu?
Feyzaarpaci aysenur-y1 genel olarak doktorların yemene içmene dikkat et dedikleri süreç 3.-4. Aydan sonra başlıyor. Çünkü şuan bebek tamamen keseden besleniyor. Ama 4. Aydan itibaren anne ne yerse bebekte hissediyor. Şuan normal yemenize devam edebilirsiniz. Ama paketli ve hazır gıdalardan uzak durmanızı tavsiye ederim 🌸
gucluanne80 aysenur-y1 ben de 4+4 günlük hamileyim gittim doktora kan tahlilinde baktı 170 çıktı pazartesi yeniden kan ver dedi ona göre haberleşelim hafta içi gel keseye bakalım dedi duphaston ve folik asit verdi. Mide bulantınız var mı benim yok da
Queenbee Bende 5 haftalık gebeyim canım cumartesi doktora gittim kontrole yumurtalıkların iyi gözüküyor dedi kese var ama bebeği göremedi haftaya cumartesi yine çağırdı şimdilik testleri yapmayalım bebek görünsün öyle dedi folik asit verdi. Ama inanılmaz iştahım açık normalde zayıfım çokta iştahlı biri değilimdir ama bir haftadır doymak bilmiyorum psikolojik mi yoksa gebelikten mi bilemiyorum şimdiden bir kilo aldım ne yapıcam bilmiyorum sigarayı bıraktım bir iki tane içiyorum bir iki fırt sonra atıyorum sanırım ondan iştahım açılmışta olabilir 😔😔
aysenur-y1 Queenbee Allah kucağınıza almayı nasip etsin canım, benimde tam tersi iştahsızlık var hatta koku hassasiyeti başladı pek bir şey yemiyorum 😔 sigarayı bırakman iyi olmuş ben de duyunca bıraktım
Mryy01 Merhaba canım bende şuan hiç belirti yok ben daha önce boş gebelik geçirdim o yüzden 6 haftadan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
aysenur-y1 gucluanne80 Allah kucağınıza almayı nasip etsin, duphaston ne için verdi acaba? Kasık ağrısı uyku hali var bende mide bulantım yok ama kokular çok keskin geliyor
gucluanne80 aysenur-y1 aminnn inşallah bebeğin tutunması için sanırım birinci bebeğimi kürtaj oldum da. Bende öyle uyku yorgunluk ve kokuları daha iyi alıyorum evet 🙏🏻♥️