Runevrem Sabah kendi isteğimiz ve bebeğim iri olduğu için 38+3 Haftamda sezeryan olucam çok heyecanlıyım nolur dualarınızı eksik etmeyin
280322- Runevrem Allah yardımcımız olsun benimde Çarşamba günü var Spinal tercih edicem ama panik olurdam sakinleştirici istemeyi de düşünuyorum inşallah gerek kalmaz . Benimde 38+3 iken olacak inşallah
Runevrem 280322- bende çok heyecanlıyım sakinleştirici hiç düsünmedim çünkü yapılırsa sürekli uyuma isteğim olacak çıkınca
Mervektk1126 280322- panikleyince sakinleştirici yapıyolar zaten hiç anlamadan sakinleşiveriyosunuz☺️onlar sizin paniklediğinizi anlıyolar☺️
Burculi_ Runevrem bebeğinizin kg ne kadar acaba bende spinal olacağım ama 39. Bekleyelim dedi Dr sağlıkla kucağınıza alın insallah
Nimetkayseri1438 Mervektk1126 sakinleştirici dediginiz ful bayiltiyorlarmis sonra dan o mu oluyor yoksa farklı bisey mi
Kuskoysunlaryoluna 37+4 te 3400 çıktı benim bebiş de kilolu. Ben de sezeryan düşünmeye başladım. Doktor normal için uygun dedi çatı ama Normalden vazgeçecem sanırım bu kilosuyla korkuyorum. Çünkü benim de kanala girmemişti daha @Runevrem
Runevrem Kuskoysunlaryoluna bana doktorum korkun varsa yapamam dersen hiç düşünme çünkü artık seni zorlayacak dedi ben zaten artık ağrılara dayanamadığım içın gn almak için gittim
Kirmizibalik1 Ayy iyi haberler insallahhh… 🤲🌹 Dogumdan sonra neler oluyor dogum sonrasi odaya gelince.. bebek ne kadar sure emiyor ilk gece uyuyabiliyor musunuz yani hastanede