sevda24242424 Şimdiden böyleyse ben ileriki haftalarda kac kilo alırım 2 . Gebeliğim bu birincisinde de çok yiyordum çok acıkma hissi yüzünden çok kilo aldım çok korkuyorum tek korkum bu cok kilo almak
Sen5155 sevda24242424 bende 9. Haftadayım hiç bişey yiyemiyorum yersem mide bulantısı yapıyor ve çıkartıyorum. En azından yiyebiliyorsunn maşallah 🧿 kendini frenlemek kolay oluyor acıktığında ceviz badem ya da meyveli yoğurt yap kendine onu ye hem bebeğe de faydası olur hemde nefsini köreltirsin 🥰
Halime90 sevda24242424 iştah açılması için çok erken bir süre bence ☺️ Bi tokluk şekerinize baktırın .
Edaaa14 Benım ilk hamılelıgım de 7ay boyunca bulantım oldu ama gece gunduz su ıcsem bıle bulanıyordu 53 kg dan 45 kg düşmüştüm . Şimdi 8haftalık hamıleyım ve benımde devamlı karnım acıkıyor ama şükredıyorum en azından bulantım olmadığı ıcın 🙏
sevda24242424 poyrazvearya 96 kiloyla doğuma girdim 67 kilo ya düştüm sonra diyetisyen yardım ile tabiki çok kötü bi duygu aclik hissi :))
Sareceee sevda24242424 Hiç korkma hamile olduğumu bu şekilde hep acıkarak anladım ve çok ta yedim şu an 33. Haftadayım ve +1 kilo ile devam ediyorum ilk etapta hormonlar yapıyo sonra düzene giriyo ben hâla atlatamadım kusmalari