Mryy01 Adetime 4 gün var beta hcg testim 74,44 çıktı ilk düşük yaşadığım hamileliğimde 120 çıkmıştı emin olamadım değer düşük gibi geldi hamilelik sürecinde olanlar daha iyi bilir 4 gün önce 74 çok mu düşük? Bi kere boş gebelik yaşadım o yüzden korkuyorum
Tubatgn Mryy01 Önemli olan iki günde bir düzenli artış göstermesi bu şekilde anlaman mümkün değil canım böylede düşünme pozitif ol
Mryy01 Tubatgn 2 gün sonra kaç olması gerek tekrar gidip baktırsam kana daha doktora gözükmedim bi kere boş gebelik geçirince korkuyorum çook psikolojik çok etkilendim
DuriyeSerap Kesinlikle kötü degiL bence gecikmemin 8 inc Mryy01 kesinlikle kötü bir sonuç degiL bence gecikmemin 8 inci gün 218 çıktı betam🌸
yesillimonn Mryy01 Adetime 5 gün kala 4.44 beta cnm😃suan 12 haftalık oldum bile hiç aklına kötü birşey getirme önemli olan güzel yükselmesi biliyorsundur zaten 2 günde bir tekrarla testi.
Elifmstf Mryy01 bat gunu 24.45ile ogrenmistim iki gun sonra 71.11 oldu onemli olan artisi ilk deger degil. bu dusuk betadan ogrendigim bebisim simdi 18 aylik sizinde degeriniz gayet guzel daha gunune olmasina ragmen.
Zeynepdgn50 Mryy01 hiç sıkıntı değil kuzu önemli olan artışları. Benim 3 gün gecikti betam 35 ti geç döllenmeymiş ama şimdi toparladık 😊
Mryy01 Hepinizden Allah Gani Gani razı olsun hepimizin evlatlarına sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin çok teşekkür ederim cevaplarınıza🙏🏻🥹♥️