Bhrsu Kkync ay ne güzel ya hayrlısı olsun insallah 😊 dua edin lütfen bebimde adetime 7 gün var 2,3 gün kala yapıcam test Rabbim bizede nasip etsin insallah 🙏🏻
Bhrsu Kubraulu işte adetimi bekliyorum canım 7 gün var 2,3 gün kala test yapıcam hayrlısı olsun sanada insallah 😊 dua et banada olur mu 🙏🏻🙏🏻
MrvBrlk Bhrsu bu arada daha hamile değilmişsin şimdi okudum. İnşallah hamilesindir. Ben o hatayı her ay yaptım. Adetim gelmeden 2 gün önce, adet 2 gün gecikiyor hemen sonra direk kana baktirdim her ay 2.3 kez kan veriyordum 😊 sürekli beta 2 sürekli 2.. sonra üstte yazdıklarım oldu. Kahverengi leke olmasına rağmen ümitlenmedim. Tuttum kendimi. Adeti bekledim. Ama adet 1 gün geçti hemen test yaptım 😁 sonuç pozitifti. Darısı başına inşallah ❤️
tugceee10 Bhrsu canim benim de oldu kanamam 6.haftadan 16.haftaya kadar ara ara boyle kahverengimsi akinti oluyordu. Progestan kullandim igne seklnde ve fitil gibi yazdi doktorum. Ama doktora gorunmeden bir sey alip kullanma. kesikten gelen kanama gibi kipkirmizi olmasi riskliymis ama onun disinda normalmis aslinda. Allah risksiz guzel bir hamilelik nasip etsin canim ben 38.haftaya geldim simdi beklemedeyiz..
MrvBrlk Bhrsu bende hamile olduğumu öğrenmeden adetime 1 hafta kala 3 gün arka arkaya çok ince çizgi kahverengilik oldu. Hamile olduğumu öğrendim. 7. Haftada alttan muayene oldum ertesi gün 2 gün boyunca kanamam oldu. Yerleşme kanaması dedi etrafımdakiler ama doktorum plasenta dışında kanama odağı gördü, düşük riski dedi. Progestan kullandım ilaç olarak ve haftada 1 progestan iğne vuruldum 12. Hafataya kadar. Allah'a şükür şuan 30. Haftadayiz. Herkes hamilelikte farklı şeyler yaşar. Aynı duruma farklı tepkiler verebilir. Bu yüzden en iyisini doktorunuz bilir. Allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Chnurgl Bhrsu canım benim adetim geçilmeden hamile kaldım bn ve pembe bi leke vardı ondan sonra kasıklarım ağrıdı şiddetli ama sonra hamile olduğumu öğrendim
Bhrsu Chnurgl aynen kimiler öyle denk geliyor insallah nenimde öyle olur 🙏🏻 6 gün var acab test yapsam mı ki
Bahcedomatesi Elfnur evet devam ettim kimi zaman bahsettiğim kadar kimi zaman çok azdı. Kırmızıya dönüşmediği sürece sıkıntı yok dedi dr.
Eflinisa Bhrsu canım doktora gitmenden yerleşme kanamasımı diye anlıyamazsın bence doktora git hemen tahliller yapıyorlar
Bhrsu Eflinisa canım adetimi bekliyorum 6 gün var bi pozitifi göreyim inşallah gidicem dua edin lütfen 🙏🏻♥️
Eflinisa Bhrsu inşallah benimde adetime 5 gün vardı test yaptım çıkmadı 1 saat sonra kan verdim orda çıktı bence kan tahlili ver
Bhrsu Eflinisa napayım 😀 heveslenmekte istemiyorum cok ha belirtiler var ama inan iki üç kere test yaptım 15 ,20 gün kala adetime 😂 sanki cıkıcakmış gibi baya erken yaptım yani akışına bıraktım sonra bakalım nasipse insallh güzel sonuç çıkar
Lavinya2018 Bhrsu panik yapmayin, leke kirmiziya donmedigi surece sknti olmuyor, 10.Haftada hala kahverengi lekem geliyordu, doktorum kirmizi kan sekline donmedigi surece sknti olmayacagini soyledi, ilac bile vermek istemedi hicbir sekilde.