Emili_96 Selam🌺 Duphaston kullanıyorum sabah akşam 14 tane var içinde ben 10 tanesini içtim,devam ediyorum. Göğüs hassasiyeti ve karnımın altında hafif ağrılar var.Bu ilacı kullanırken böyle olan var mı?
Ardakumsal Emili_96 cnm Göğüs Hasasiyeti Yapıor genelde bende yapmıştı Siz ne icin kullanıyorsunuz Adet olmak icin Mi gebelık icin Mi
guzelanne01_ Emili_96 bende şuan kullanıyorum 6+4 ken gittiğimde doktorum verdi tedbir amaçlı bir kez düşüğüm oldu kızımda kanamılıydı bu hamileliğimdede kanamam yok ama 3 4 kere leke geldi tedbir amaçlı içiyorum göğüs hassasiyetim hamileliğe başlamadan başladı nedense korunmayı bıraktık bıraktıktan sonra başladı devamda ediyor
Emili_96 Ardakumsal ben adet olmak için kullanıyorum.10 tanesini içtim 4ü kaldı.Bu gün karnımın altında biraz ağrı hiss etdim ve göğüslerim sanki hassas dokununca biraz acıyor
Nk06 Emili_96 evet normal canım hap bitti ertesi gün adet oldum ben ilk defa 20 gün gecikme yaşamıştım ,bir sonraki ay da hamile olduğumu öğrendim zaten
Ardakumsal Emili_96 ewet sureklı onu kullanıorm zaten kullandgm ilk zamanlarda oyle oluyordu kutum bitmeden de adet görüyordum
Emili_96 Nk06 Sagsalim kucaginiza alin insAllah.10 tanesini ictim bu gun gogus agrim basladi tedirgin oldum.